- Resmi Gönderi
Önünde saygıyla eğiliyorum başkan valla 👏👏
Öyle şey yok eğilme filan olmaz sadece ne yapıyoruz sabır saygı edep ahlak adap gerisi zaten inşaALLAH
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnünde saygıyla eğiliyorum başkan valla 👏👏
Öyle şey yok eğilme filan olmaz sadece ne yapıyoruz sabır saygı edep ahlak adap gerisi zaten inşaALLAH
ECMWF ENS Control Toplam Kar Miktarı
ECMWF ENS 50 Adet Senaryonun Ortalaması
ECMWF ENS Control Toplam Kar Miktarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Buna inanmam ya sevindiriyor 🥺 oynama bizle 😆
GFS öğlen karadeniz sistemi verdi mart başına bakalım önemli olan şimdilik ana fikir
GFS öğlen karadeniz sistemi verdi mart başına bakalım önemli olan şimdilik ana fikir
GFS verdi değil çıktı sundu
Ecmwf de gfs de uzun vadede Mart başı ciddi soğuklar diyor hadi inşaAllah
Öğle Güncellesi Gefs Senaryoları Toplam Kar Miktarları
Gfs cildirdi kimsede cit yok yaw
Gfs yine başa döndü soğuklar çok iyi ama çok çabuk doguluyor, onun için Pek güzel gelmedi
Gfs yine başa döndü soğuklar çok iyi ama çok çabuk doguluyor, onun için Pek güzel gelmedi
Sen bir de bizim hâlimize bak. Ülke sistemi olsa daha güzel olurdu
Hall olacak relax sakin daha vade çok uzun ☺️ ecmwfyi takip edin
vade uzun, daha cok güncellemeler göreceğiz, bir de gfs den bahsediyoruz, bilirsin bir gün de bile vezir de eder rezil de, moral bozmaya gerek yok
Hall olacak relax sakin daha vade çok uzun ☺️ ecmwfyi takip edin
Öyle zaten gfs şu an hiç güven vermiyor. Her güncellemede farklı senaryo deniyor. Ecmwf son ümidimiz
Tek güzel yani soğuklar diyelim gfs bu bakmissin bahar gelir ben sadece sunduğu çıktıyi soyledim