Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Covid'i atlattım geldim bu sistemde inşallah iyileşme hediyesi olacak
-
- Resmi Gönderi
pazar günü mermilerinizi hazır tutun buralar kovan yığınına dönecek Whisper abi kusura bakma biraz kirlenecek ortalık
Toplatırım tek tek ona göre
mehmet civan iki defa yazdı PC hakkında.
Onu etiket etmiştin,yazmadıysan sohbette yazılanlar, yaziver bir cevap oldu, olmadı diye Hasan
-
Sibirya tüm gücüyle bize mi geliyor yoksa ben kafamın içinde mutlu olmak için böyle bir şey mi uydurdum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ama bu aşırı iyi
-
Muazzam
-
Bu gelecek kar yağışı tarihe adını yazdıracak tüm Türkiye kara doyacak ya hak allahuekber ya Allah ya bismillah hadi aslanım dökül üstümüze dondur bizi bir sağdan ver bir soldan aradada VORTEKS oluştur sersemlettir bizi
-
- Resmi Gönderi
Pazartesi mart ayında tarihteki en güçlü 1-3 arasında gidip gelen sistem için hazır olun
-
Batıdan doğuya mı yoksa devamı batıya blokaj mı
-
- Resmi Gönderi
Batıdan doğuya mı yoksa devamı batıya blokaj mı
batı ağırlıklı
-
- Resmi Gönderi
Bizim için en kritik nokta bu 3 daire içine aldıgım basınç dizilimi noktaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şimdi bir siklon
-
Çok iyi sonunda verdi sistemi düzgün bir sekilde
-