Hatta şunu söyleyebilirim VORTEKS oluşursa ıstanbul havayı bursaya taşıyacak ve Bursa daha fazla etkilenecek gibi duruyor
Rabbim gönlüne göre versin abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatta şunu söyleyebilirim VORTEKS oluşursa ıstanbul havayı bursaya taşıyacak ve Bursa daha fazla etkilenecek gibi duruyor
Rabbim gönlüne göre versin abi
Silivri istanbulun en batısı nasıl olur bu sistemde ustalar yanitlayabirmi şimdiden teşekkür ederim
Silivri istanbulun en batısı nasıl olur bu sistemde ustalar yanitlayabirmi şimdiden teşekkür ederim
Şimdilik daha kuzey ve iç kesimler daha şanslı özellikle boğaz çevresi.
bunu çok iyi hatırlıyorum geçen 21 25 ocak sisteminde bu görüntü sadece istanbulda vardı ve bursaya vurmadı ama şuan bakıyorum bursaya vuruyor gösteriyor muhtemelen bursaya vuracak bu sefer inşallah
vurmadi derken 5 gun boyunca dengeli ve kararli bir yagis oldu bursada. 1 hafta kalkmadi kar. beklintiler yarim metre ve ustu ise o olmadi tabiki.
vurmadi derken 5 gun boyunca dengeli ve kararli bir yagis oldu bursada. 1 hafta kalkmadi kar. beklintiler yarim metre ve ustu ise o olmadi tabiki.
İkimiz farklı şeylerden bahsediyoruz ben vorteksden bahsediyorum sen 5 gun boyunca aralıklarla yağan kardan doğrudur ben bulunduğum yer 40 cm i geçti o sistemde ama 4 5 güne anca geçti lakin vorteksle ıstanbul 6 7 saate bazı noktalar 70 cm gördü bu ikisi çok farklı bide düşünsene bursaya o kadar kar yağmış Ken VORTEKS gelseydi durum ne olurdu
İkimiz farklı şeylerden bahsediyoruz ben vorteksden bahsediyorum sen 5 gun boyunca aralıklarla yağan kardan doğrudur ben bulunduğum yer 40 cm i geçti o sistemde ama 4 5 güne anca geçti lakin vorteksle ıstanbul 6 7 saate bazı noktalar 70 cm gördü bu ikisi çok farklı bide düşünsene bursaya o kadar kar yağmış Ken VORTEKS gelseydi durum ne olurdu
tamam o yagis yine o mezosiklon ile baglantiliydi o vortex den dagilan kutlelerdi buyuk kismi. vortex in merkezi 250 km kuzeydeydi sanirim yogun yagis aninda. bu sefer biraz daha guneyli ve guclu gelirse marmaranin guneyini dogusunu ortasini etkiler heralde o zamanda daha genis alanida etkileyebilir vurmak manasinda
tabi daha cok erken
kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz ya