güzel güncelleme. 23 sistemi karadenizden dalıp boydan boya sahil şeridini kapatırdı ama öyle olmadı...nasip işi, balkan marmara hattına sıkıştı sistem .
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Yağışlar ücretli hocam ecmwf nin yağış haritası yok
sanırım toplam kar haritası demek istedi
-
İstanbul özelinde bir tık doğulu a özelikle batısı için ama bu sefer de sıcaklık daha iyi
-
nerede yav daha sıkacam hadi
-
Sibirya yine desteğe başlıyor. Model sonu efsane
-
192
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbul'da baya doğulu göstermiş ECMWF, 180h'a kadar kar yağışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sıkarım dedim
-
Bir ban alayim hanimefendiyw lütfen
Kaç yıldır kar bekliyorum, senin haberin var mıı 😂. Kusura bakma yani çekmek zorundayım
-
Üstten Tekrar Gelecek Galiba
-
Akdeniz'de bir ab. 😎
-
Üstten Tekrar Gelecek Galiba
ona ultra ateş ederim
-
Kaç yıldır kar bekliyorum, senin haberin var mıı 😂. Kusura bakma yani çekmek zorundayım
Polis01 abi gerekeni yaparsin
-
İstanbul'da baya doğulu göstermiş ECMWF, 180h'a kadar kar yağışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Iskandinav YB Daha Değişir Yağış Önemli Olan Ana Fikir😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -