ICON da doğulu geldi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
165 saatte kadar toplam kar
-
Akşam ECMWF-UKMO önemli
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim anlayamadığım batı için yağış kötü derken ege kıyılarından mı bahsediyoruz 🤔 yoksa İstanbulun batısımı? İyi olması için 1 metre kar mı yağması lazım? Bu haliyle bile muazzam bir yağış vermiş.
çoğu arkadaşlar istanbula odaklanmış galiba
-
-
Senaryo ortalaması 132 h doğulamaya başladı
-
Benim anlayamadığım batı için yağış kötü derken ege kıyılarından mı bahsediyoruz 🤔 yoksa İstanbulun batısımı? İyi olması için 1 metre kar mı yağması lazım? Bu haliyle bile muazzam bir yağış vermiş.
Abi neresi muazzam Allah aşkına İstanbul özelinde bakarsak Avrupa yakası 6.5 vermiş batısı 0’a yakın üzücü bir güncelleme oldu benim adıma
-
senaryolar çok güzel gelecek. Her sey bir ab ye bakar artık. Soğuklar artmış.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
hocam trakya için çok kötü bi hâl bu ayrıca verilen yağış istanbul merkez adına 6 santim sanırım arasında 94 santim gibi bi fark var
-
Marmara yine üzücü
-
Ben sistemin doğulaması veya batılaması taraftarı değilim ama doğulayınca yağış trakya adına kuş oluyor. Karadeniz zaten her sene bir şekilde kar alıyor ama trakya tarafı 5 senede 1 adam akıllı kar alıyor, onda da sistem böyle yağışı kesiyor...
-
Burda İstanbul Marmara konuşmak serbestmi
Yok serbest değil
-
biraz mutlu olmak isteyen kontrole bakabilir
-