Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Ah hasan ah maaşına zam işine son
-
Yağış yok denmesinin sebebi gfs nin önceki güncellemelerde verdiği aşırı yoğun siklonik yağışı vermemesi.
-
Şöyle Bir Periyodu Kaç Yıldır Yakalayamıyoruz Oturup Kalkıp Dua Edelim 🤲🏻
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ulan gfs yaktın beni yaktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
- Resmi Gönderi
Ben beğenmedim - 16 yok hep mavi☹️ ecmwf bakalım kral o zaten. Gfs çöp zaten☹️💥😅
-
Siop ve samsunun iç kesimleri, tokat, Kastamonu, düzce, Zonguldak gömülmüş bu güncellemede. Spoiler verim😅
Sinop'un iç kesimlerinde şuan 1 metreyi aşan çokça yerleşim var. Bu yağışlar öncesi oralarla iletişim sağlanmazsa felakete yol açabilir.
-
Gözüm Yukarıda Asorcum Bir Tane Daha İndirir Mi Diye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ulan gfs yaktın beni yaktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şaka takılıyorum sana seviyoruz ama ecwmf güncellemesinde gez dışarı çık gelme foruma
-
-
Şaka takılıyorum sana seviyoruz ama ecwmf güncellemesinde gez dışarı çık gelme foruma
inat değilmi onuda ben yapıcam görürsün :D:'D:'D:-D:-D
-
bu güncellemeyi begenmeyen kutuplara yerleşsin bi ihtimal daha fazla kar görelibilir bi ihtimal
-
Ben beğenmedim - 16 yok hep mavi☹️ ecmwf bakalım kral o zaten. Gfs çöp zaten☹️💥😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -