Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sefa kazancc sende ECMWF
Tabi atladığım veya görmediğim bir mesaj varsa yazın arkadaşlar..
Ben paylaşırım diyen olmuşsa o arkadaş paylaşsın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sefa kazancc sende ECMWF
Tabi atladığım veya görmediğim bir mesaj varsa yazın arkadaşlar..
Ben paylaşırım diyen olmuşsa o arkadaş paylaşsın
ecmwf bende beğeni istemiyorum ama inadım inat :D
-
İyi maşallah Zonguldak öyle çalıştın ki seni Zonguldakli67 kömür ocaklarına işe alsın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf bende beğeni istemiyorum ama inadım inat :D
Evin önüne sinyal kesici yollarım bak
-
- Resmi Gönderi
İyi maşallah Zonguldak öyle çalıştın ki seni Zonguldakli67 kömür ocaklarına işe alsın
Yani bu sinoptik ten sonra ülkeye bol bol kömür lazım😅
-
21:01 herkes hazır beklesin >>>WinteR<<< sende sopanı hazırla abi :D
-
Uzun süreli soğuk ve karlı bir dönem var.Hali hazırda anadolunun birçok yeri oldukça iyi kar aldı almaya edecek. Anadolu için çok zor sıkıntili bir 20 günlük süreç olacak gibi.
-
Yani bu sinoptik ten sonra ülkeye bol bol kömür lazım😅
etmye hocam ya en iyi kömürün 1 tonu 5k şırnak kömürü yakıyoruz gene bir şeye yaramıyor
-
270 saatte kadar toplam kar
-
21:01 herkes hazır beklesin >>>WinteR<<< sende sopanı hazırla abi :D
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Ben Bi koşu depo gidem deniz botu terliklerimi çıkarım
-
- Resmi Gönderi
etmye hocam ya en iyi kömürün 1 tonu 5k şırnak kömürü yakıyoruz gene bir şeye yaramıyor
Asfaltit kömürü😅 5 para etmez o ula
-