Bu sistemde yağış sıkıntısı yasarsam Ekvator ormanlarina göç edicem en azından yağmur var orda
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
258 saatte kadar toplam kar
-
Bu sistemde yağış sıkıntısı yasarsam Ekvator ormanlarina göç edicem en azından yağmur var orda
Gel beraber gidelim
-
2020 v2 diye boşuna demedim. soğuk güzel ama yağış sıkıntı. 2020 sisteminde aldığımız yarım saatlik dek 2 gün süren siklonun yapamadığını yapmıştı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok geçen sene şubattada aynı terane vardı birden bire leş oldu fazla beklentiye girmeyelim ama heyecanlanmamak elde değil şu görüntülere tabiki kendi konumum olan batı karadeniz iöin konuşuyorum
Aynen katılıyorum. Süpriz olsun hava olayları her türlü olaya gebe bir bakarsınız aynı görüntüler gelir görüntülerdeki gibi etki yaratmaz yada az gösterir daha çok etkisi olur.
-
Agrılıklı yb etkisinde olacaz
Yani hocam
-
hasancim kendini yorma. Gerek yok devamına. Eren eline koluna sağlık. Bu arada gefs 144 sistemler silsilesi demiş.. Herkese iyi geceler ❤
-
Gel beraber gidelim
Bence toplanın acunun yanına gidin hem yarışırsınız.
-
- Resmi Gönderi
Bence toplanın acunun yanına gidin hem yarışırsınız.
He sürgün adası da var orada dimi 😅
-
Bugünde sonlandıralım güncellemeyi devamı azor üstümüze yatacak sanırım :D
-
hasancim kendini yorma. Gerek yok devamına. Eren eline koluna sağlık. Bu arada gefs 144 sistemler silsilesi demiş.. Herkese iyi geceler ❤
Abo bende diyorum azor niye üzerimize yattı hasan devir almış gfs yi.
Neyse elinize sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL) Eren herkese iyi geceler şuanlık takip yeter ilerisi Allah kerim.
-
Abo bende diyorum azor niye üzerimize yattı hasan devir almış gfs yi.
Neyse elinize sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL) Eren herkese iyi geceler şuanlık takip yeter ilerisi Allah kerim.
azor ben almadan önce zaten trakyadan girmişti :D
-