Devam etse 400.saatlerde bile soğuklar akmaya devam ederdi. Benimle beraber takip eden herkese teşekkürler. Yeni sistemimiz tüm ülkemize hayırlı bereketli olsun inşallah iyi forumlar..
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Emeklerine Sağlık
-
Yasin71 eline koluna sağlık reis. Ecm yi de paylaş. Uğurlu geldin 😊
O zaman el atmışken o da bende inşallah
-
- Resmi Gönderi
Devam etse 400.saatlerde bile soğuklar akmaya devam ederdi. Benimle beraber takip eden herkese teşekkürler. Yeni sistemimiz tüm ülkemize hayırlı bereketli olsun inşallah iyi forumlar..
Eline emeğine sağlık Yaso, faturaları sana edecez olarak denk dur
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
-
Böyle olur mu başkan Sinan
-
Eline emeğine sağlık Yaso, faturaları sana edecez olarak denk dur
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
dayı Sibirya T.Y.B(GUGUL) kardeşimiz gugul gugul diye tutturdu bütün faturalar ona ait ben bilmem :'D
-
- Resmi Gönderi
Böyle olur mu başkan Sinan
inşaALLAH
Gecen Sene Olmamıştı Şimdilik Bir Şeyler Var Fakat Ne Var Biraz Zamana İhtiyacım Var
-
Yasin71 Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
-
Eline sağlık yaso Hasanla beraber ülkeyi izlandaya benzettiniz
-
Şurayada Zonal Rüzgarların Seyrini Bırakayım😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şurayada Zonal Rüzgarların Seyrini Bırakayım😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu kadar kuvvetli bir rüzgarın bir çöküşü olacaktır illaki
-
Eline sağlık yaso Hasanla beraber ülkeyi izlandaya benzettiniz
what?
-
Eee Birde Şunu Bırakayım😉😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hani Kış Tahminde Mart ayı dikkatimi Çekiyor demiştim ya 26 Şubat konusu açtık bakalım neler olacak kesin mi değil mi bakmak lazım
Anladım hocam yani sizin görünüşünüze göre 11 şubat gibi bitiyor ve 26 şubat tekrar kışa geçiş yapacağız diyorsunuz
-
Arkadaşlar elim uğurludur paylaşana yoksa bu akşam ecmwf güncellemesi bende
-