- Resmi Gönderi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün aksam bahsettigim yere saatinde İskandinav yüksegi geldi. Ufak tefek pruzler var bakalım takibe devam
-
- Resmi Gönderi
Böyle İtalyaya Kaçar Asorun Doğu Kolu İtalyada Olmalı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün aksam bahsettigim yere saatinde İskandinav yüksegi geldi. Ufak tefek pruzler var bakalım takibe devam
>>>WinteR<<< Hocam Bu Görüntüde İtalya Tehlikesi Var Demiş 240’ta. Sizce Var Mu Böyle Bir Tehlike
-
- Resmi Gönderi
Whisper Eline Emeğine Sağlık Abim😊👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Ecm de yükseği gördü bundan sonraki heyecanlı takipler
-
Sinan hocam bu Ecmwf modeli 6 Ocak'ı gösterdi sonunda kritik bir yorum bekliyoruz sizden bugün ki modele yaparsanız çok memnun oluruz
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam bu Ecmwf modeli 6 Ocak'ı gösterdi sonunda kritik bir yorum bekliyoruz sizden bugün ki modele yaparsanız çok memnun oluruz
Benim yorumum Tam gününde saatinde Zaten beklediğimiz durumlar
Çokta kasmaya gerek yok derim
-
Benim yorumum Tam gününde saatinde Zaten beklediğimiz durumlar
Çokta kasmaya gerek yok derim
Yok kasmaktan değil bu modelin yorumlanmasını merak ettim sadece en iyi siz yorumlarsınız diye düşündüm 😂
-
- Resmi Gönderi
Yok kasmaktan değil bu modelin yorumlanmasını merak ettim sadece en iyi siz yorumlarsınız diye düşündüm 😂
Onuda burada model yorumlayan arkadaşlara bırakalım dimi herkese bir pay bırakalım aç gözlü gibi her şeye bir yorum yaparsak Egoist oluruz
-
Onuda burada model yorumlayan arkadaşlara bırakalım dimi herkese bir pay bırakalım aç gözlü gibi her şeye bir yorum yaparsak Egoist oluruz
Aaa özel bir ricada bulunmuştum ben ne alaka egoist falan olmakla
-
- Resmi Gönderi
Eps bu şekilde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabah ecmwf nasıl
-
Hocam italyaya kacma riskimi var ben mi yanlis yorumladim
-
- Resmi Gönderi
Aaa özel bir ricada bulunmuştum ben ne alaka egoist falan olmakla
Yav 2 dakika Show yaptırmıyor sun he
-