Bu gece modeli takip edesim geldi. Kim yapacak paylaşımı ? 😅
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Size kolay gelsin ben uyku takibi yapıcam tek zaafım uyku
-
Senin finaller yok muydu ya benim var ve kafayı yemek üzereyim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan abi ocakla ilgili fişi çekti pek tat kalmadi
-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< hocam buradayız,pusuda seni beklerdik,sende geldin
Ara ara varsa gözüne batan saatlerden yap bir aranjman
-
>>>WinteR<<< hocam buradayız,pusuda seni beklerdik,sende geldin
Ara ara varsa gözüne batan saatlerden yap bir aranjman
Ben 10 aralıktan itibari ile orta vade görünümü söyledim 18-23 ocak arası diye ama bakalım yinede
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. avrupa ya dalan İzlanda beraberinde yağışıda getiriyor
-
Gfs de gelişme var bu sene sistem kaçışını 180 li saatlerden itibaren sürekli verdi ve oldu da bakalım ilerisi için neler göreceğiz. Bizim için de ana model 180 e kadar
-
Sinan abi ocakla ilgili fişi çekti pek tat kalmadi
Vardır bir bildiği. Totem yapabilir ama %95 sistem var veriler yaniltmaz ise
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İzlanda baskısı bu kadar ciddi boyutta olmasa sistemin tekrar dönüp vurma şansı bile var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Model takibi ilk defa yapan bu haritada Türkiye nerde diye bakmaya çalışan dostlarıma ne güzel çıktı gelmiş tertemiz kabak misali ortada
-
- Resmi Gönderi
Model takibi ilk defa yapan bu haritada Türkiye nerde diye bakmaya çalışan dostlarıma ne güzel çıktı gelmiş tertemiz kabak misali ortada
Gece iyi geldi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 120 saatlik modelde çok güzel yagışlar giriş yapmış durumda özellikle Ege yıkılıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Modelde tek sıkıntı tepimzdeki yuksek basınç oraya iyice yayıldı
-