Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama

• Maaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor malesef.Ne diyeceğimi şaşırdım.Allah hayır etsin yaşadığımız hiç hayra alamet değil.Şubatıda böyle kapatırsak geçmiş olsun.Atmosfer geçen sene aldıklarımızın acısını çıkartıyor sanki.Tamam kışı kapatmak için daha çok erken ama görünen köyde kılavuz istemiyor artık.Haliyle bu kıştan ümitsiz olmaya başladım ama kapatmadım.Martın sonuna kadar havada da görürsek okeyim yani.İnşallah bir mucize olur da yanılırım.

Insallah havada yagmur goruruz haklisin of ya

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Aksi olursa bu kış 2007 den daha kötü bence iyimser bakıyorum çünkü neredeyse konum olarak her sene bir sistem alıyorduk iyi denebilecek seviyede bakalım ben umudumu kesmedim hala ikinci yarısı var kışın bu yaşadıklarımızı inşallah unutturur temennisiyle..

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Aksi olursa bu kış 2007 den daha kötü bence iyimser bakıyorum çünkü neredeyse konum olarak her sene bir sistem alıyorduk iyi denebilecek seviyede bakalım ben umudumu kesmedim hala ikinci yarısı var kışın bu yaşadıklarımızı inşallah unutturur temennisiyle..

Haklısınız hocam. Bu gidişle bu kış 2007 ve 2018 kışından kötü olacak.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• İnşallah sıcak çıktıdır ne diyeyim.Ben de ümidimi asla kesmedim,bi bakmışız modeller 180 derece dönüp efsaneyi verir ama bir verip diğer güncellemede vermemesi canımı sıkıyor artık.Hep bi model sonu sistemi veriyor ama model sonunda kalıyor.Nereye kadar daha dev edecek bu görüntü.Sabır sabır diyorum ama sabırda kalmıyor bazen.İnsan bir şeyler görmek istiyor açıkçası.Hayırlısı olsun ne diyeyim.

• İsyan yok,takibe devam

@Havist eline emeğine sağlık abim.

Paylaşımlar için beğeni atmayı unutmayalım.

Haşa dayı ne isyanı.Demek ki hayırlısı buymuş deriz olur biter :)

• İsyan etmek bizim ne haddimize.Biz sonsuz kudreti olan,koskoca evreni yaratan,sayamayacağımız kadar çeşitli alemlerin sahibi olan Yüce Allah'ın aciz kullarıyız sadece.İsyan etmek bize yakışmaz.O ne derse o olur.Biz de hayırlısı buymuş deriz o kadar.