Ülkemiz majör değil minör ısınmada daha şanslı oluyor diye biliyorum.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Ülkemiz majör değil minör ısınmada daha şanslı oluyor diye biliyorum.
Doğru
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Isınma gittikçe kuvvetleniyor kış bitti diyenler beklesin bakalım
Bu şimdi majöre mi giriyor yoksa minöre mi giriyor?
-
- Resmi Gönderi
Ediyoruz da hocam. Barajlar zor durumda. Ormanlar zor durumda. Durum kötü. Karamsar da değilim ama durum bu. İlşallah kuvvetli kar ve yağmur gelir.
Bahar ayında hareketlilik olur fazlaca
İnşaALLAH
-
Bu şimdi majöre mi giriyor yoksa minöre mi giriyor?
Majör gibi görünüyor
-
- Resmi Gönderi
Arkadaş ondan bahsetmemiş kardeş daha yağmur yağılmiyor kar mı yağacak anlamında yağmur yağmıyor çünkü kuraklık var çünkü Türkiye kışın çoğunu yb etkisinde geçirdi yb varsa yağmurda yok karda
Evet doğru diyorsun. Kuraklık var. Tüm ülkede var. Fakat model konusunda model takibi yapıyoruz. Önümüze bakmamız gerekiyor. Ay sonu güçlü bir sistem ihtimalini konuşuyoruz. Herhangi bir kişi gelip kendinizi kandırmayın diyor. Kimse takip yapmak zorunda değil arkadaşlar. Sinan başkan kendinizi kandırmayın dese aynı şeyi yazar takibimi yaparım. Benim yorumum onaydı daha çok. Hayırlı forumlar dilerim 😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim de maskotum da güncellemeye hazır.
- Resmi Gönderi
Aralık’ta bir şey yok dedim olmadı bir şey .
Ocakta tahmin yaptık kaçırdık .
Ocak ayını kapattım dedim durum ortada .
Şubat içinde akşam müsait olursam konuma ekleme yapacağım.
Nede olsa benim tahminler fos
-
Aralık’ta bir şey yok dedim olmadı bir şey .
Ocakta tahmin yaptık kaçırdık .
Ocak ayını kapattım dedim durum ortada .
Şubat içinde akşam müsait olursam konuma ekleme yapacağım.
Nede olsa benim tahminler fos
"Nede olsa benim tahminler fos " - olmadı bu laf
-
Benim de maskotum da güncellemeye hazır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kendileri yaklaşık 15 milyon santigrat derece 😂
-
Kendileri yaklaşık 15 milyon santigrat derece 😂
Yakında dünyada bu sıcaklıkta olabilir hocam. 😂😂
-
güncellemeyi son 168 saaten itibaren başlatıcam
-
Haydi Bismillahirrahmanirrahim yavaştan başlıyalım
-