- Resmi Gönderi
wriscuttern eline sağlık 👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern eline sağlık 👏
Bütün soğuklar abdye toplanmış.Sibiryada bile soğuk yok.
Günaydın arkadaşlar fena değil
ecmwf güzel cikmis ama sorularim var abiler
Devamından sistem nereye inerdi
ecmwf güzel cikmis ama sorularim var abiler
Devamından sistem nereye inerdi
Buca, Bornova civarına
şu ab yi ecmwf te göremiyoruz
Gefs senaryolarınin yüzde 90inda son saatlere (2-3 şubat) sistem indiriyor.
Sistem sürekli öteleniyor. Benim öteleme sisteme pek güvenim yok ayın 25 gelecek o zaman güvenim olur işte. Ben burda ayın 18 inde bile sistem indirdim GFS güncellemesinden şimdi üstümüzde YB yatıyor hava 20 derecelere geldi. Uzun vade olduğu için zerre heyecanım yok.
Sistem sürekli öteleniyor. Benim öteleme sisteme pek güvenim yok ayın 25 gelecek o zaman güvenim olur işte. Ben burda ayın 18 inde bile sistem indirdim GFS güncellemesinden şimdi üstümüzde YB yatıyor hava 20 derecelere geldi. Uzun vade olduğu için zerre heyecanım yok.
İşte bu yüzden model takibi 192 saat içinde yapılmalı şahsen onun dışında zaten model takibi bana göre bir tık boş yüzde 60 veri yüzde 40 model.
İşte bu yüzden model takibi 192 saat içinde yapılmalı şahsen onun dışında zaten model takibi bana göre bir tık boş yüzde 60 veri yüzde 40 model.
Hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz
Saf kar modu sahile bile düşen yapışır. Modellerdeki maviliklere morlara fazla takılmayın.
Saf kar için 500hpa -32
850 de -8 yeterli .
Bu modelde ise 500 de -40 varan soğuk ve 850 h yer yer -12
Bu rex iyiden can sıkmaya başladı otelene otelene bi hal oldu sistem
Öteleyerek daha iyisini indirdi, fakat bu görüntüleri 200’lü saatlerde görmemiz lazım artık
Ayrıca bana 10 Mart 2022’i anımsattı