Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS öğle güncellemesi sona ermiştir
-
- Resmi Gönderi
GFS öğle güncellemesi sona ermiştir
Eline emeğine sağlık Hasan
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler
-
Attığınız görüntüde bir SSW gözükmüyor. Ayrıca SSW'lerin alt atmosferi etkilemesi 15 gün ila 1 ay civarıdır. Her ısınma SSW değildir.
Zaten ben SSW demedim, diğer arkadaşımızın yorumlarında geçiyor SSW, ben ısınma diyorum, her ısınmanın SSW olmadığını da biliyorum, size yinede teşekkür ederim yorumunuz için.
-
GFS öğle güncellemesi sona ermiştir
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık hocam
-
- Resmi Gönderi
24 - 01 - 2022
-
- Resmi Gönderi
24 - 01 - 2022
Geldi yine subliminal💥💥
-
- Resmi Gönderi
Geldi yine subliminal💥💥
-28 Üstünü Görünce -32 Bakarak beni hatırlarsınız .Konumuz açtık hazır beklemede dostum günü yazdık da Saatte yazayım mı .
-
- Resmi Gönderi
-28 Üstünü Görünce -32 Bakarak beni hatırlarsınız .Konumuz açtık hazır beklemede dostum günü yazdık da Saatte yazayım mı .
Onu da ben yazim başkan nolur nolur🙄
Ben 24 ocak akşam saat 19 diyorum
-
24 - 01 - 2022
Ocak sonu sistemine bir işaret mi bu hocam
-
Sıcak senaryolara hazır olalım. Akşam ve gece güncellemesinde görüşmek üzere
-
Yılbaşı sistemi yok. Bi 3-5 gün öteleme yapar. Önceden de bahsettiğim gibi 7-9 ocak civarı gelişebilir.
-
7 Ocak 2017 yıldönümü
-
7 Ocak 2017 yıldönümü
O kadar büyük çapta bir sistemin geleceğini zannetmiyorum
En azından o tarihlerde
-
Açıklamak istediğim bir durum var az önce twitter üzerinden Jodah Cohen'e dün konu olan ısınmanın alt katmanlara iniş süresini sordum, kendisinin verdiği cevap 2 hafta oldu,
Başta >>>WinteR<<< olmak üzere yanlış bildiğim ve yanlış bilgi verdiğim için sizlerden özür dilerim bu vesile ile bende bilgimi tazelemiş oldum...
-