Azor üstümüze yatar yine =D
Artic bölgedeki hareketler yüzünden kuzeyden soğuk kopması bi hayli yüksek bakalım neler olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAzor üstümüze yatar yine =D
Artic bölgedeki hareketler yüzünden kuzeyden soğuk kopması bi hayli yüksek bakalım neler olacak
Şu sinoptik hiç bir coğrafyaya yaramıyor ilk defa görüyorum tam bir leş güncelleme bu
2000 kışına benziyor bu sinoptikler
Şu sinoptik hiç bir coğrafyaya yaramıyor ilk defa görüyorum tam bir leş güncelleme bu
Doğu ABD’ye Yarıyor😅😅
Her defasında daha ne kadar kötü olabilir diyoruz, saolsun modeller daha da kötüsünü veriyor.
Savaş başladı. Azor yükselirse giritte saglam Bi hortum koyacağım tüm sistemi Süpürge gibi çeksin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Savaş başladı. Azor yükselirse giritte saglam Bi hortum koyacağım tüm sistemi Süpürge gibi çeksin.
Dinozorlara kaldıysak yandık =D
vakti geldi galiba birazda
Aralık ta baya soğuk tarafta kaldık bunun böyle gitmeyecegini zaten biliyorduk sıcak tarafa geçtik şimdi tekrar soğuk tarafa geçme vaktimizi bekliyecez sonuçta sürekli soğuk tarafta kalacak halimiz yoktu
ben arka plandan doğunun patlama zamanını bekliyorum bu senede az karla kapatırsak
berbat ötesi gidiyor yine
Sistem mistem yok yatın
ocak ikinci yarı hareketlenme olur gibi geliyor yakin zamanda bir ssw ihtimali varmi onada bakmak lazım
Ocak ayı boş geçecek gibi gözüküyor