Ay ortasında’ki sistem biraz güçlenmiş gibi bakalım ne gösterecek zaman
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Whisper hocam eline sağlık
-
Whisper eline emeğine sağlık dayım 👏
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf güven veriyor gfs gibi kırk takla atmıyor iki üç denme sonra gösterdiğine yakın sistemler geliyor gfs bir morları salıyor üstümüze sonraki güncelleme azoru yatırıyor üstümüze
-
Ecmwf güven veriyor gfs gibi kırk takla atmıyor iki üç denme sonra gösterdiğine yakın sistemler geliyor gfs bir morları salıyor üstümüze sonraki güncelleme azoru yatırıyor üstümüze
Ecm daha ağır başlı,gfs fırlatma dansöz
-
Whisper Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Model takibin iyi yanında var kötü yanıda iyi yanı takip edenler gelişim içinde olur kötü yanıda gaza gelmek.
Sabır ile takip ederken bekleyelim.
-
- Resmi Gönderi
Abi eline sağlık arada paslanmayın diyorsun paylaşım ediyorsun .
-
216 Kötü geldi izlanda araya girecek yine
Kuzeydoğuya devam edemez mi o AB?
-
Ecmwf istikrarlı gidiyor beğendim.
Haftalık verisi de güzel geldi diyebilirim. Önümüzde potansiyeli yüksek günler var. Modeller her şey değildir. Her çıktı önemli tabiki ancak değişebileceğini unutmamalı ve temkinli sabırlı şekilde ilerlemeliyiz. 👍
-
Hadi gfs ☃️🌨️🌩️ güncelleme kimde arkadaşlar teldeyim ben.
-
- Resmi Gönderi
Hadi gfs ☃️🌨️🌩️ güncelleme kimde arkadaşlar teldeyim ben.
Bir kaç kişi sırtlıyor güncellemeleri maalesef..Ve devamlı aynı arkadaşlar.. Müsait olan varsa bir başka arkadaştan bekleriz paylaşım..60-80 bazen 100 takip oluyor,atan , yazan hep aynı arkadaşlar.
Bilgisayarlar hep çöpe atıldı sanırım..
-
ben paylaşabilirim
-
son güncelleme başlamadı daha başlayınca ben atarım
-