384
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Gfs Akşam Güncellemesi Sona Ermiştir Takip Eden Herkese Teşekkürler 😊👏🏻
-
384
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Devamı olsa ne olurdu acaba azor gene yükseliyor gibi 😂
-
Döndürüp tekrar vurdurabilirdi
-
Ecmwf ne dicek bakalım
-
Gfs Akşam Güncellemesi Sona Ermiştir Takip Eden Herkese Teşekkürler 😊👏🏻
eline emeğine sağlık hocam
-
- Resmi Gönderi
Önce 23'ünde sonra 24'ünde şimdi de 26'sında gösteriyor sistemi ben karadeniz bölgesinde 28 ocak olarak bir tarih verdim dün Kendisini o tarihlere öteleyecektir.potansiyeli çok yüksek bir sistem 340.saatlere sevinmemek gerekiyor tabi o ayrı bugün gösterir yarın göstermez karamsarlık yaşamayın ülke büyük bir sistem görecek buna inanıyorum ilerde
Hocam 340 saat dediniz buna biraz alındım bu sistemi ne zamandır yazdık konu açtık
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık .
-
eline emeğine sağlık hocam
@
Eline sağlık .
-
Hafta sonu daha güzel görüntüle r gelebilir yağışlı 😈🖤
-
Doğuluya doğuluya kaybetti bizim işimize yaramaz ki Sinan abi bu hele ki Marmara için
-
Hocam 340 saat dediniz buna biraz alındım bu sistemi ne zamandır yazdık konu açtık
2018 diyorum hocam gerisini sen düşün...
-
Sinan Abi gfs’nin son saatini neye benzetiyorsun.
-
GEFS 19 20 civarı inen sistemi desteklemiş ( Orta Avrupa - İtalya )
-
Telefona Baka Baka Başım Döndü Bütün Güncellemeleri Telden Yapıyorum Zor Olsada Zevkli😅
-