Ocak son haftası güzel şeyler olacağı kesin gibi her güncellemede mutlaka güzel bir sistem veriyor
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Saadet eline sağlık hocam 👏
Cümleten hayırlı geceler olsun inşallah
-
Güncelleme bitmiştir. Beğeniler için teşekkür ederim. İyi forumlar
O kadar agladık Marmara trakya olarak bizi kırmadığın teşekkürler sonunda verdin yağışı karı.
Eline sağlık takip eden herkese teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık Saadet,takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
İyi geceler
-
- Resmi Gönderi
O kadar zor bir coğrafyadayız ki;
İzlanda Yükseği olur biz yaranamayız
Bölgesel rüzgarlar yüksek hızla eser yararlanamayız
Azor hiç olmadığı kadar ingiltereye çıkar bize -8 soğuklar gelir yararlanamayız.
Kutup yükseği oluşur soğuklar avrupaya akar
Yani Hep bir sıkıntı var bizde Şu azoru bu kadar etkin daha ne zaman göreceğiz Allah bilir...
Şükür edelim hocam. İngiltere gibi de olabilirdik 😅
-
elinize sağlık hayırlı geceler forumda yeniyim ortam sakin küçük bir aile ortamı çok memnun oldum herkezden
-
elinize sağlık hayırlı geceler forumda yeniyim ortam sakin küçük bir aile ortamı çok memnun oldum herkezden
Hoşgeldiniz ailemize,aramıza diyelim o zaman 👏🙂
-
Hoşgeldiniz 🎉
-
Eline sağlık güncellemeye geç kaldım bugün 🙂👏
-
- Resmi Gönderi
Şükür edelim hocam. İngiltere gibi de olabilirdik 😅
bende tam onu yazacaktim. sukur aksiyonlu bolgedeyiz. oda olmayabilirdi. zaten biz kovalamayi seviyoruz aslen sistemleri... aslinda en buyuk ortak noktamiz bu fakat bazen unutuyoruz.
yoksa her gun sistem yasasaydik bence cok da keyifli olmazdi. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf bizi es geçmedi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf bizi es geçmedi
Peki yağış alabilirmiyiz
-