Ecm Gfs arasında Yb farklı konumda.Ecm 500 görüntüsünde daha güzel
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İngiltere açıklarında oluşan 3. a.b oldu son 10 günde buna rağmen bol yağmur geliyor ülkemizin batısındaki yağışlar arttı özellikle Marmara'nın kuzeyi Akdeniz'deki aşırı yağışları söylemiyorum bile.
-
Yağışlardaki artış önemli
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Siklonlar dogularken yukarıyı bloke eder şuana kadar oluşan durum ull oldu asılı kaldı resmen inen soguk. Saatler uzadıkça sogukta kısmen kırpılıyor
-
İngiltere açıklarında oluşan 3. a.b oldu son 10 günde buna rağmen bol yağmur geliyor ülkemizin batısındaki yağışlar arttı özellikle Marmara'nın kuzeyi Akdeniz'deki aşırı yağışları söylemiyorum bile.
İzlanda o ingiltere civarını kapsayan.
-
192 De ecm çok iyi geldi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
192 De ecm çok iyi geldi
Neresi iyi geldi? 😅
-
Aralık 20 sine kapatın modelleri demiş Ecmwf
-
168 olarak düzeltiyorum
-
168 olarak düzeltiyorum
Boş hocam günlerdir takip ediyoruz burda. Azorsuz sistem yok yani en ufak bir destek yok model başındaki o büyük balığı yakalamak lazımdı. Oda kaçıyor ondan arta kalan da orda ull olup dönüp geri gidiyor.
-
Batı’da ki A.b nin daha iyi hale gelmesi durumunda kırım civarından bodoslama ülkemize sokma ihtimalini bi ben mi görüyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Muğla taraflarında ki yağışların şiddeti fazlasıyla artmış
-
Boş hocam günlerdir takip ediyoruz burda. Azorsuz sistem yok yani en ufak bir destek yok model başındaki o büyük balığı yakalamak lazımdı. Oda kaçıyor ondan arta kalan da orda ull olup dönüp geri gidiyor.
Hocam daha yolun başındayız üst kısımda belirttim benim gözlemlediğimi.Yagışlar şimdilik bizi tatmin etmeli şu görüntülerde.Ama olasılığı düşükte olsa bir ihtimal gördüm ve bahsettim
-