Hocam zaten guzel veriler 2. Yaridan itibaren basliyor dimi, kıyılar icin. 20'Sinden itibaren
Aynen inş şans yanımızda olursa güzel sistemler yakalarız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam zaten guzel veriler 2. Yaridan itibaren basliyor dimi, kıyılar icin. 20'Sinden itibaren
Aynen inş şans yanımızda olursa güzel sistemler yakalarız.
Yalnız benim sinerji tutacak gibi la tutarsa tahmin konusuna alırım ben onu 😂
Yalnız benim sinerji tutacak gibi la tutarsa tahmin konusuna alırım ben onu 😂
Yılbaşı olanmi hocam 😇
Yılbaşı olanmi hocam 😇
Bilmiyorum ki şubatta da Doğunun kışı olacak demiştim tutsa onu da çekerim
Bu arada yakın zamanda yazdığım oysa evet komple 1 ayı kapatmıştım hatta Zonguldakli67 hocamın deyişiyle
Müthiş tahminlerinizi buraya atmayın çalarım bakın ona göre
Müthiş tahminlerinizi buraya atmayın çalarım bakın ona göre
Sen sona saklıyorsun tahminini dimi 🙄 15 aralıkta yapıcaktın öyle hatırlıyom 😅
850 soğuğu yetmez Vs yorum yapanlar rüzgar yönü yer sıcaklığı gibi etkenlerde çok önemli.Mesela -4 Karayelle İstanbul’da kar yapabilir
850 soğuğu yetmez Vs yorum yapanlar rüzgar yönü yer sıcaklığı gibi etkenlerde çok önemli.Mesela -4 Karayelle İstanbul’da kar yapabilir
-4 sahillerde yağması imkansıza yakın , grapuel yağış düşebilir sadece . senin dediğin -8 +karayel ile olur. Kar yağışı için en az-10 gereklidir ve güzel şekilde örtü için -12 üzeri olması lazım 850hpa.
-4 sahillerde yağması imkansıza yakın , grapuel yağış düşebilir sadece . senin dediğin -8 +karayel ile olur. Kar yağışı için en az-10 gereklidir ve güzel şekilde örtü için -12 üzeri olması lazım 850hpa.
Graupel yağışlarıyla alakalı bir durum değil bahsettiğimiz.500 Hpa ve rüzgar yönü uygun olsun Kadıköy Modaya bile kar yağabilir 850 de -4 de
Graupel yağışlarıyla alakalı bir durum değil bahsettiğimiz.500 Hpa ve rüzgar yönü uygun olsun Kadıköy Modaya bile kar yağabilir 850 de -4 de
Dediğiniz gibi olsun .
Donma seviyesi ve yer seviyesine bakarak tahmin edilir graupel yagışları geçmişte çok örnek var
Dediğiniz gibi olsun .
Mesela havadaki toz bile etkiler,hiç toz olmasa -15,20 derecede bile donma halini alamaz.