- Resmi Gönderi
Güncellememiz bitmiştir. Yorum yapıp takip eden herkese teşekkür ederim.
Furkan,Sinan ellerinize sağlık abiler..Takip eden herkese teşekkürler
Güzel günlere adım adım inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüncellememiz bitmiştir. Yorum yapıp takip eden herkese teşekkür ederim.
Furkan,Sinan ellerinize sağlık abiler..Takip eden herkese teşekkürler
Güzel günlere adım adım inşallah
Bilmediğimden ve öğrenmek istediğimden soruyorum,biraz önce biten öğlen GFS çıktısında İstanbul'un üzerinde koyu mavilikler olmasına rağmen ( yani soğuk hava ) neden hala kar yağışı alamıyoruz,yanılmıyorsam yağış sıkıntılı gibi duruyor.
Yüksek basınç alanından değişim olacak yüksek yağışı kurutur
Yüksek basınç alanından değişim olacak yüksek yağışı kurutur
Çok teşekkür ederim,umarım yağışı da kazanırız,heyecan dolu günler bizi bekliyor.Karın yağması ayrı zevk model takibi ayrı zevk...
Emeğine Sağlık Bir dahakine daha iyi olacak güncelleme .
saolun insallah
İşin görünmeyen tarafı daha güzel Gözüken tabloda 500 hpa ile 850 de sıcaklık kıyılar için yetmez.İç kesimler şanslı.Ocağa girişimiz daha hızlı olacak o zaman öyle sıcaklık sorunu beklemiyorum
Yine de model takibi hareketli olacak artık durgun dönemler bitiyor..
Control 😎
İşin görünmeyen tarafı daha güzel Gözüken tabloda 500 hpa ile 850 de sıcaklık kıyılar için yetmez.İç kesimler şanslı.Ocağa girişimiz daha hızlı olacak o zaman öyle sıcaklık sorunu beklemiyorum
Yine de model takibi hareketli olacak artık durgun dönemler bitiyor..
Kıyılar için tam birşey ocaktamı diyebiliyoruz yani?
Control 😎
İzobarlar harika
300 lerde olsa soğuklarda ısrarcı davranması iyi bir şey GFS in. Genelde bizi kanser ederdi bu sezon Maşallahı var umarım nazar değmez pozitif anlamda gelişme gösterir ve yurt sistemi olur.
bekledigim tam da buydu. Azorun konumu harika. Güncellemeler uzun vadeli soğuklar vermeye başladı. Devam da edecek vermeye.
senaryolar ortalamasi 11 gun sonra olmasina rahmen gayet kararlı görünüyor
Ocak gelmeden ocak ayını kapatanlar var