Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama

• efsaneyi 1 ay önceden bilemezsiniz efsane sistem sinsi olur ansızın gelir efsane niteliği taşır. Sert sistem olur yağışı azdır 72 saat kala ab patlar miktar artar alın size efsane olur.

Ocak ayı 15 ine kadar güçlü sistem beklentim var sistem belirmesi için soğuk geçecek demek lazım soğuk geçecek mi 15 ine kadar soğuk taraftayız sinoptik uyumu ile beraber güçlü salınım yakalarsak ve ab patlarsa o zaman efsaneyi konuşuruz.

Ocak ayını1.5 ay varken kapatmk olmaz veriler geçen sene efsane kış derken istanbul yoklara oynadı.Bu sene de kötü deriz iyi çıkar kısmet artık.

Ocak ayı geçmiş yıllara göre sıcak geçecek demek ise kaçak dövüşçülük olur zaten iklim değişikliği ile her sene ısınıyoruz demek anormal olmaz..

Ocak 15 e kadar ülkemiz kuzey ve kuzey batı kesimlerimiz son durumda şuan da soğuk tarafta olacak gözüküyor.Takip edelim :olumlu:

• Herkesin yorumu kendine arkadaşlar bunu da unutmayalım herkes kendi gördüğünü yorumlar , yorum arttıkca bilgi de artar önemli olan ortak isteğimiz olan Kar :) B')

• efsaneyi 1 ay önceden bilemezsiniz efsane sistem sinsi olur ansızın gelir efsane niteliği taşır. Sert sistem olur yağışı azdır 72 saat kala ab patlar miktar artar alın size efsane olur.

Ocak ayı 15 ine kadar güçlü sistem beklentim var sistem belirmesi için soğuk geçecek demek lazım soğuk geçecek mi 15 ine kadar soğuk taraftayız sinoptik uyumu ile beraber güçlü salınım yakalarsak ve ab patlarsa o zaman efsaneyi konuşuruz.

Ocak ayını1.5 ay varken kapatmk olmaz veriler geçen sene efsane kış derken istanbul yoklara oynadı.Bu sene de kötü deriz iyi çıkar kısmet artık.

Hocam merhaba. Ocak ayının ilk 10 gününde (coğarafyamız adına) soğuk tarafta kaldığımız bir veri/sayısal bulamadım.. Siz bu kullandığınız veriyi benimle paylaşabilir misiniz ?

Bu kış kutupsal yapı olarak 1975/1976 1985/1986 2004/2005 2008/2009 ve 2017'ye benzerlikler içerebilir(%100 benzerdir demiyorum..) 2021 kışında ülkemizde daha çok karadeniz ve trakya başta olmak üzere normallerin bir-iki tık altında sıcaklıkla geçebilecek bir kış bekliyorum.1 ya da 2 kere sert bir sistem ülkemizi ziyaret edebilir.Fakat bu kış geçtiğimiz 2 seneye göre zayıf bir kış geçiren ABD'nin çok daha aksiyonlu bir kış yaşayacağı ihtimaller dahilinde.Bu sezon bizi sinirden ağlatıcak sinoptikler görmemiz de mümkün..Fakat en az 1 tane "Oh be 3 senenin acısı çıktı" diyebileceğimiz bir sistem bekliyorum..

Bu da 10 mayıs 2020 tarihinde hazırladığım 2020 kış tahmini. Tutarsızlık söz konusu değil.Ocak konusu benden patlayınca 2020 ile ilgili yorumunuzun da benle ilgili olabileceğini düşündüm. Saygılar...

• Resmi Gönderi

Bu Akşam güncellemesinde Acılı Adana mı ? yoksa Kutup usulü Dondurma mı ? Gelsin ....

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"

• Resmi Gönderi

12 H ile başlayıp 24 H ile devam edeceğim

• Resmi Gönderi

abi ben müsaitim paylaşabilirim

Açılış 12 saat sonra 24 saat ile sende başarılar ..

• Resmi Gönderi

furkankaya55

12 / 24 / 48 / 72 / 96 / 120 / 144 / 168 / 192 / 216 / 240