- Resmi Gönderi
🙂
Yaklaşıyor bayram seyran Tebrikler gündüzden de daha önce dedin kulağımıza fısıldamıştın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur🙂
Yaklaşıyor bayram seyran Tebrikler gündüzden de daha önce dedin kulağımıza fısıldamıştın
surekli modeller son dakikalarda agzimiza bal çalıyor gerisi yok
Yarın ve sonrasında artık neler olur orasını yorumlamaya kelimelerim yetmez, arkamıza yaslanıp sürecin keyfini yaşamak kalacak bize de.
Yarın ve sonrasında artık neler olur orasını yorumlamaya kelimelerim yetmez, arkamıza yaslanıp sürecin keyfini yaşamak kalacak bize de.
Hocam hoş geldiniz geçen yıl beklettiniz yoktu kıstan bu yil neler bekliyor bizi sizin gozunuzden
Hocam hoş geldiniz geçen yıl beklettiniz yoktu kıstan bu yil neler bekliyor bizi sizin gozunuzden
Bembeyaz Ocak-Şubat-Mart.
Bembeyaz Ocak-Şubat-Mart.
İnş hocam
Orta halli-efsaneli toplam en az 4-5 karlı sistem beklentim var Batı adına, İç ve yüksek kesimler zaten yağışı bol olacak bu kışta uçar gider. Başlık açmadım bilerek nazar değiyor sonra.
Orta halli-efsaneli toplam en az 4-5 karlı sistem beklentim var Batı adına, İç ve yüksek kesimler zaten yağışı bol olacak bu kışta uçar gider. Başlık açmadım bilerek nazar değiyor sonra.
Aman hocam biz geri kalalım çok uğrulu geliyoruz ikimiz sonra
Aman hocam biz geri kalalım çok uğrulu geliyoruz ikimiz sonra
🤣🤣🤣 Başkan bu işi biliyorsun
Bu ne la böyle
Aç hocam ya😅 sen konu açınca ben metrelik kar alıyom 🙄
İzobarlar çok sıkışık fena rüzgar olurdu bu senaryoda
Bu ne la böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kar fırtınası.
Ne güzel bitmiş güncelleme be