Maşallah maşallah akıyor bu akşam inşallah daha güzel görüntüler de görürüz Aralık için bence mükemmel daha önce böyle bir potansiyel Aralıkta hatırlamıyorum umarım her şey lehimize işler Takibe devam sabırla umutla
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
2016 Yılbaşında kar almıştık en son (Yılbaşına girişte bir sistemolarak) umarım bu sezonu Yılbaşı sistemi ile açarız ve benzer bi sistem olsa bu potansiyele ne güzel olurdu :))
-
- Resmi Gönderi
Bizim için önemli olan yılbaşımı yoksa KAR mı ?
Yoksa ikisinin aynı zamana denk gelmesi
Sana anket konusu düzgün bir konuda anketini bekliyorum.
-
- Resmi Gönderi
varsın İtalyanlar boşta kalsın kaç kıştır kursağımızda kaldı İtalyayı izlemekten modellere bakmak istemiyorduk bu yıl şeytanın bacağını kıracağız
-
varsın İtalyanlar boşta kalsın kaç kıştır kursağımızda kaldı İtalyayı izlemekten modellere bakmak istemiyorduk bu yıl şeytanın bacağını kıracağız
hocam onlara gelmooo olacak :D
-
yavaştan yerlerimizi alalım güncelleme başlamak üzere
-
- Resmi Gönderi
Geldik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hobaa buradayız
-
- Resmi Gönderi
yavaştan yerlerimizi alalım güncelleme başlamak üzere
Daha var ama 10 ama 15 dakika ..
Yenilendi meteociel biraz güncelleme dakikaları sarktı
-
Sistemden girince 192h kadar bakabiliyorum biraz yabancıyım bu konulara da biraz yardım isteyebilir miyim
-
Hallettim tamamdır çayımı da aldım izlemeye hazırım 👌
-
HOCAM BENİM HARİTA HAZIR :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sistemden girince 192h kadar bakabiliyorum biraz yabancıyım bu konulara da biraz yardım isteyebilir miyim
192 altında kırmızı yere tıkla devam eder
192 altında kırmızı yere tıkla devam eder
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkürler 👏🙏
-
- Resmi Gönderi
UYARI !!!!
Arkadaşlar model takibi yaparken lütfen geyik muhabbetine fazla kapılmayalım modeli o anlık güncele göre yorumladığımızı unutmayalım kesin olacak gözüyle bakmayalım beğenmediğiniz yerleri sebepleriyle yazalım yada bölgem için iyi değil gibi çünkü anlamayan arkadaşlar olabilir onlar yanlış anlayabilir hadi hayırlısı olsun
-