Ben yine bir kıyı ilimizden güzel kar bekliyorum
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
>>>WinteR<<< hocam siz birşey gördünüz ve bekliyorsunuz ben bunu anladım :D
Ecmwf uyarsa hep sapıtır gfs merakım bundan asıl önemli güncellemeler ögle vakti çıkan çıktılar oluyor. Bunların hepsi seneryo ama ögle çıktıları daha ana çıktılar üzerinden gerçekleşiyor.
-
Güncelleme başlamıştır hadi bakalım neler görecez hep birlikte takip edelim
-
Haydi bismillah bakalım
-
Dilerim olumsuz bir durum olmaz YB nin fazla kuzey enlemlere uzanmaması ve Akdeniz’in uyumadıgı bir güncelleme olması dileğiyle.Tabi ki İtalya ile ortak olmamak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 18 saat itibariyle balkanlar dan gelen soguk ve yağışlı hava
-
Bismillah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
LCC mi atayım hocam?
-
LCC mi atayım hocam?
Lcc ile devam kardeşim
-
LCC mi atayım hocam?
Yok siz devam edin ben önemli anları yakın atıyorum
-
Temp 850hPa olarak da atar mısınız daha iyi görelim dostum
-
uyumamaya karar verdim insallah pişman olmam güncelleme sonu
-
Temp 850hPa olarak da atar mısınız daha iyi görelim dostum
düzelttim hocam gözümden kaymış
-
uyumamaya karar verdim insallah pişman olmam güncelleme sonu
Heyecanı yeter hocam güzel günler yakındır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -