Sibirya T.Y.B(GUGUL) Eline sağlık
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Bu akşam sanki güncellemelerde bir sorun var :D
-
Bakalım control nasıl gelcek
Control akacak sanirim
-
- Resmi Gönderi
Kontrolde kusursuz
-
- Resmi Gönderi
Control de güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Özet şuki ilk marmara ve batı karadeniz etkileniyor sonrası içinde orta ve doğu karadeniz. Doğu anadoluyu zaten demiyorum
şu görüntüde
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
GFS - Akşam güncellemesi sona ermiştir arkadaşlar benim ile birlikte takip eden arkadaşlara ve güzel yorumları için teşekkür ederim, hiç birşey daha kesin değil takipteyiz gamgaz ileri karlı günler yakındır:)
ECMWF güncellemesinde görüşmek üzereEline emeğine sağlık Hasan..Güncelleme hep sana kalmaya başladı sanırım.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
Kontrol çok daha uzun vadeli soğuklar bırakabilir
-
Eline emeğine sağlık Hasan..Güncelleme hep sana kalmaya başladı sanırım.
akşam ecmwf bende hocam ayıp ediyosun
-
10 gün var daha ?
10 günmü var ben sistemi 20 gün öncesinden yazdım kasım sisteminizde 33 gün öncesinden yazdım bende soru işareti olmaz
-
Eline emeğine sağlık Hasan..Güncelleme hep sana kalmaya başladı sanırım.
sorun yok hocam hafta için salı-çarşamba-perşembe-cuma hariç hergün boşum dersahnem var ona gidiyorum
-
- Resmi Gönderi
Kontrol çıktısındaki soğuklar sibiryadanda besleniyor bir yandan
-
- Resmi Gönderi
10 günmü var ben sistemi 20 gün öncesinden yazdım kasım sisteminizde 33 gün öncesinden yazdım bende soru işareti olmaz
Kim kaç gün öncedne yazmış muhabbeti yapmaya gerek yok bence değişime açık hala onu belirtmek istedim
-
Kim kaç gün öncedne yazmış muhabbeti yapmaya gerek yok bence değişime açık hala onu belirtmek istedim
Hocam ao ve nao kaç gün sonra bakarız?
-