İlk sistem gücünü kısıyor 2 atak ciddi sistemde set çekiyor.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
>>>WinteR<<< hocam o ortalığı karıştıran değil bizim sistemi oluşturan ortalığı karıştıran azorun solundaki örümcek mahvediyor bizim sistemi.
Hocam orası ile inen sogukların ne alakası var bana açıklarsanız sevinirim
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu ortalığı karıştıran arkadaş sanırım takip edin bakalım. Neler yapacak
Hocam burada kare içine aldığınız (ortalığı karıştıran dediğiniz) bizim sistemi oluşturuyor... asıl ortalığı karıştıran azorun solundaki örümcek demek istedim.
-
Gfs bi adam ol bukadar insan uykusuz seni bekliyoz yaw
-
-
Sanki hocalarım önceki güncellemeye göre düzelme emareleri mi var bana mı öyle geldi
-
Hocam burada kare içine aldığınız (ortalığı karıştıran dediğiniz) bizim sistemi oluşturuyor... asıl ortalığı karıştıran azorun solundaki örümcek demek istedim.
Hocam örümcek kayboldu?
-
Ecfm güncellemesiyle fark varmı acaba bilen hocalarimiz bakabilirmi
-
-
Hocam örümcek kayboldu?
kaybolur mu 114 h azorun tepesine bak nasıl eziyor azorun kuzeydoğu hamlesini engelliyor onun yüzünden bize inmesi gereken sistem geri çekilip doğuluyor soğuklar tam anlamıyla giremiyor.
-
-
Siz günlerdir burda yazılanları takip etmiyorsunuz sanırım. Bu İzlanda asıllı soguklar değil bu direk kutup sogukları . Bu kare içinde olan ab eger ki İzlanda asıllı siklonik sistem gelmiş olsa sizin dediğinize katılırım.
Fakat bu sistem kutup yükseği sever İskandinav yükseği sever azor yükseği sever. Gelişinden belli olmuyor sanırım. - 20 merkezli soguk salınım.
İzlanda asıllı soguk sistemde tepe soguk siklon oluşur burdan azor sırıtını geçen alçakların arkasına takılır iner. Ve inen soguk Max - 12 dir böyle mor beyazları 850 hpa göremezsiniz.
-
-
-