Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Yasin71 sal gitsin bak dogalgaz faturasına sana gönderirim yeter biraz iç Anadolu dogu ya yolla
-
Bunun çeyreği gelse ben tatmin olurum şahsen ❄️
-
Başka forumlardan kar haritası alıp burada paylaşmayalım arkadaşlar👍👍
Bunu dicektim hocam ücretli veriler olunca sonra forum arasi kavga çıkar uğraşmayız.
-
-
10 günden fazladır yazıyorum tahminlerimde bunun adı sistemler silsilesi
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bazıları sanıyorki aynen gerçekleşeceğine inandığımızı burası model yorumlama sayfası anlık model yorumlanıyor bizde biliyoruz değişeceğini
-
Batı kısmıni sevindirdi karadeniz ve Doğu husrana bıraktı her neyse ulke bizim ülkemiz yinede sevindim boyle bir guncelleme olduguna ana salih bak tam senlik bir guncelleme oldu @Salihh
-
Yasin71 sal gitsin bak dogalgaz faturasına sana gönderirim yeter biraz iç Anadolu dogu ya yolla
hocam emin misiniz iç anadolu kara doydu Sibirya T.Y.B(GUGUL) Saadet onların tarafa yollayalım onlar sevinemedi pek :-D
-
Başka forumlardan kar haritası alıp burada paylaşmayalım arkadaşlar👍👍
Hocam kusura bakmayın ben bunların ücretli veriler olduğunu bilmiyordum herkes faydalansın diye paylaşmıştım Az daha kaş yapayım derken göz çıkartıyorduk desenize
-
-
Arkadaşlar inşallah daha iyisi gelsin daha yogun gelsin. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Ormanlarımız yandı hep barajlar azaldı. Tarım arazileri kuraklaştı
Daha çok ihtiyacımız var ülke olarak
-
Hocam kusura bakmayın ben bunların ücretli veriler olduğunu bilmiyordum herkes faydalansın diye paylaşmıştım Az daha kaş yapayım derken göz çıkartıyorduk desenize
tweeter uzerunden veri atabilirsin ancak forum üzeri olmasın sıkıntı çıkmasın tatsizlik yasanmasin:)
-
-
Güncellemeyi yapan arkadaşla görüştüm şimdi. Abi dedi yanlışlıkla parmağım basılı kalmış dedi. Kusura bakmasınlar dedi. 😊
-