Güncelleme sonu azorun hamlesi güzel gibi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
>>>WinteR<<< Hocam kim bilir morları sokarız belki ülkeye o parazitler olmasın gerisi çorap söküğü gibi gelir
-
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< Hocam kim bilir morları sokarız belki ülkeye o parazitler olmasın gerisi çorap söküğü gibi gelir
Mor gelmesinin bir önemi yokki uygun sinoptik olmadıktan sonra kuru soğuk yersin boş boş kombi yakarsın
-
Mor gelmesinin bir önemi yokki uygun sinoptik olmadıktan sonra kuru soğuk yersin boş boş kombi yakarsın
Ee hocam sinoptikler sürekli deneniyor bakalim neler olacak su bir kesin 17-18 aralik sistemi
-
-
-
YB ayaz istanbul dondu dondu
-
Ben hiç begenmedim hiç ama hic
-
Aynen her sistemin kriterleri var. Dek olacaksa mb dizilimleri önemli. Siklon arkası gelecekse siklon ne kadar bize yakın olursa ona göre bize direkt gelir. Bu gece olduğu gibi son dakika da attık golü.
-
-
Ben hiç begenmedim hiç ama hic
Hocam bunu bölge konusunda tartışalım bolgecilikte olmasin allahin izniyle tum bolgelerimiz nasiplenecek dur daha hic birsey oturmadi relax
-
Yasin71 eline sağlık yorum yapan takip eden herkese teşekkürler. Hayırlı geceler artık son düzlüklerde inşallah sorun yaşamadan görürüz bunları
-
- Resmi Gönderi
Takip eden, yorumlayan, beğenen, beğenmeyen, en çok da Yasin71 emeğine sağlık
-
- Resmi Gönderi
Yasin71 eline sağlık 👏
-
- Resmi Gönderi
Yasin71 eline sağlık hayırlı geceler herkese
-