Yasin71 eline sağlık reis batı bölgeleri gömdün ic kesimleride:)
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
-
Böyle gelirse yılbaşında kar yağmasına gerek kalmaz. Yagan kar uzun süre yerden kalkmaz. Hazır yb etkisi de var.
-
GFS GECE GÜNCELLEMESİ BİTMİŞTİR. Benimle beraber takip eden,beğenen değerli yorumlarıyla renk katan hocalara ve arkadaşlarımıza gönülden teşekkürler. İyi geceler herkese sabah ola hayr ola
-
- Resmi Gönderi
-
Yasin71 Bizim konumu da bekleriz 😅 Eline sağlık 🌸
-
Sabah gfs güncellemesinde görüşmek üzere arkadaşlar kalakabilirsem güncellemeyi ben yapabilirim. Umarim sabahta boyle ciktilar görürüz tum bölgelerimiz adina tabiki
-
Yasin71 Bizim konumu da bekleriz 😅 Eline sağlık 🌸
Sabah inşallah sizin oraya da Saadet hanımm
-
- Resmi Gönderi
Böyle gelirse yılbaşında kar yağmasına gerek kalmaz. Yagan kar uzun süre yerden kalkmaz. Hazır yb etkisi de var.
Sonlarda lodos verdi hocam erir gider 😂
-
Orayı karıştırma
-
Az önce ara sokağın sonunda penguen gördüm bunlar hep bir olayın işareti. Herkese iyi geceler.
-
Lodos arkası kar olur belki. Bak Allah söyletti
-
Orayı karıştırma
Onun arkasindada bir sistem getirmis birde lodos arkasi kar derler ya ondan buna pek inanasim gelmiyor çünkü lodos bizim orda pek gözükmüyor karayel dahs cok birsd fön 🥵
-
Lodos arkası kar olur belki. Bak Allah söyletti
Onu yazmistim hocam 😆
-
Az önce ara sokağın sonunda penguen gördüm bunlar hep bir olayın işareti. Herkese iyi geceler.
Kırımdan Karadeniz sularına dalış yapan beyaz renkli ayılar görmüşler hocam acaba mı bunlar
-