aralığın 2. yarısı böyleyse ocak ayını düşünemiyorum iyi bir sistem göremezsek ocakta görme ihtimalimiz çok daha fazla nasıl olsa dolu tarafından bakmak lazım kış uzun
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Eren Arşivden tanıdık geliyor bu çıktı
-
aralığın 2. yarısı böyleyse ocak ayını düşünemiyorum iyi bir sistem göremezsek ocakta görme ihtimalimiz çok daha fazla nasıl olsa dolu tarafından bakmak lazım kış uzun
Bende aynen bu şekilde düşünüyorum açıkçası. Bir anda modeller absürt çıktılar verince herkes çok beklentiye girdi ama geçen senelerin Aralık aylarını düşününce iyi diyebiliriz bence
-
- Resmi Gönderi
Eren Arşivden tanıdık geliyor bu çıktı
Bir ipucuyla bulabilirim :'D
-
- Resmi Gönderi
Bende aynen bu şekilde düşünüyorum açıkçası. Bir anda modeller absürt çıktılar verince herkes çok beklentiye girdi ama geçen senelerin Aralık aylarını düşününce iyi diyebiliriz bence
tamamen vade yaklaştıkça basınç dizilimlerinin oturmasından kaynaklı
-
- Resmi Gönderi
Görüntü aklımda tarihi bilsem atarım da
-
- Resmi Gönderi
2018 Eren elendin🙄
-
tamamen vade yaklaştıkça basınç dizilimlerinin oturmasından kaynaklı
Şu dakikadan sonra bir anda eski çıktılar gibi tekrar bizim lehimize dönmesi için modelde nasıl bir değişiklik olması lazım ve sence bunun olma ihtimali kaç?
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi
-
- Resmi Gönderi
2018 Eren elendin🙄
Emin olamadım azordan dolayı
-
Kuzeydeki soğuklar güçlü. Uygun basınçlar ve güçlü bir azor ile 8 ocak 2019 gibi bir sistem, belki de daha güçlü bir şeyler alabiliriz. Tabi bu ne zaman olur bilmem
-
- Resmi Gönderi
Bu seneki soğuklarda sanki kutupta durmayacak
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ben niye yoruluyorum ki olasılıklar belli dedik tek olumlu baktığım konu açtığım tarih
-
- Resmi Gönderi
Emin olamadım azordan dolayı
Bende tarihi salladım zaten😅 ama böyle sinoptik yakın zamanda hatırlıyorum
-
- Resmi Gönderi
Şu dakikadan sonra bir anda eski çıktılar gibi tekrar bizim lehimize dönmesi için modelde nasıl bir değişiklik olması lazım ve sence bunun olma ihtimali kaç?
%0 , 30 senaryo ortalaması böyle
-