Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
-
-
GÜNCELLEMEMİZ SONA ERMİŞTİR. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
-
furkankaya55 Eline sağlık
-
- Resmi Gönderi
GÜNCELLEMEMİZ SONA ERMİŞTİR. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
Eline emeğine sağlık Furkan..
Takip edip beğeni atmaya yetişemedim yav
Bu ne hız?
Herkese teşekkürler.
Puanlar geliyor hesabınıza..
Paylaşımlara göre atacağım şimdi puanlarınızı.
-
Eline saglik
-
5 gün önce efsane sistem veren model ne hale geldi
-
Akşam guncelleme bende haberiniz ola:)
-
Eline emeğine sağlık Furkan..
Takip edip beğeni atmaya yetişemedim yav
Bu ne hız?
Herkese teşekkürler.
Puanlar geliyor hesabınıza..
Paylaşımlara göre atacağım şimdi puanlarınızı.
eyw abi akşam guncellemesi bende
-
- Resmi Gönderi
eyw abi akşam guncellemesi bende
Sendeyiz o zaman Hasan
-
Getir o sistemi bize 😂😂
-
- Resmi Gönderi
NOT: Sadece fikir beyanıdır,doğal olarak bilimsel geçerliliği yoktur. Herşey enerjidir,duygularımız da öyle. Birine kötülük beklerken,o kötülük önce seni bulur. Her güzel model güncellemesi esnasında "Çatla emi İtalya, hahhaaa,ingilizler kuduruyordur şimdi,vs.." gibi sözleri duyunca içimden : "Yine mi?" diyorum. Ne zaman bu sözler ağırlık kazansa, sistem yok oluyor. Özellikle gözlemledim. Bırakın da dini,milliyeti vs.. ne olursa olsun, kar bekleyen kim/kimler varsa herkes sevinsin. Doğanın gücü herkese yeter, onlar kahrolsun, sadece bizim istediğimiz olsun dersek, Doğa da bizi boş geçiyor.
Aynen öyle..Sitem,isyan,kapat gelmez,yine fos, olmadı yine,sistem eridi,kış bitti,ay gitti vay geldi şeklinde hep eksi kutuplarda gezen mesajlar,yazılar yazılmasa bende sevineceğim..
Paylaşan kişinin emeği var beğeni atalım,ne verirse model o atılıyor zaten..Takibi bırakan da yazmadan bıraksın takibi ki paylaşımlar yapan arkadaşta sıkıntıya düşmesin.
Hayırlı akşamlar herkese.
-
Fevzi Burak Hocam bu samsunun hali ne olacak soğuk giriyor yağış kesiliyor sizce değişebilir mi
-
- Resmi Gönderi
Bakıyorumda sistem iyileşmiş
-