Azorun aşırı batılı atlantik batısından yükselme çabası hüsranla sonuçlanıyor
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Yasin71 işin yoksa devam edermisin reis biyere kadar gitmem gerekiyorda işin varsa ertlerim sorun yok
Tamam canım pc yi açayım da devam ederim.
-
Tamam canım pc yi açayım da devam ederim.
eyw telafi ederim başka zaman bende hadi iyi takipler arkadaşlar işim çıktığı için burdan Yasin71 devam edicek kusura bakmayın.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azorun burdan yükselmesi avrupaya yarar aşırı batılı bakalım neler olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yasin71 pc açılana kadar 144.saati atıyorum ben
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yasin71 pc açılana kadar 144.saati atıyorum ben
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamamdır abi ☺️
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Her zaman ihtimalleri düşünerek bizim de modellere göre senaryo yapmamız lazım.
İzlanda işaretledim kutu yönünde ilerleyip azor peşi sıra kuzey dogulu bir çıkış yaparsa kuzeydeki soguklar Avrupa yönüne dogru iniş yapacaktır ve işareti kutu yönünde ab doguladıkça sistem bize dogru gelir. Bu iyi ihtimal
Kötü olan ise ezik bir Azor ve atlantliken avrupanın orta batısından sürekli alçak basınç istilası ile bize yağışlı sonbahar modunda günler verecektir.
-
-
Ve yılbaşı macerası burda biter. Ocak ilk hafta kapanır.
-
Sarp Özdoğan hocamız bu konu hakkında açıklamalar yapmıştı. Ocak ilk 15 günü karsız geçirebiliriz demişti. Acaba yine durumlar aynı mı hocamıza sormak lazım. Atmosferik incelemeleri yakınen takip ediyor kendisi
-
Ecmwf göre mega kent İstanbul da kar 21 Aralık ta Anadolu yakası ve bogaz çevresi 22 aralıkta istanbulun tamamında yogun olmamakla birlikte yağacağını göstermiş..
-
-
- Resmi Gönderi
Yine de hiç belli olmaz! Atmosfer bu modele göre de 14 gün sonrasını şu olacak diyemiyoruz. Yıl başı sistemi gelebilir
-