- Resmi Gönderi
Sezer DLC eline sağlık kardeşim
Cümleten hayırlı geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSezer DLC eline sağlık kardeşim
Cümleten hayırlı geceler
Sezer DLC eline sağlık hocam
Sezer DLC gugulu oluşturmadın 😅 ama eline sağlık reis
Başlarda paylaşmaya çalışıp paylaşamadığım , sonrasında başlayıp duramadığım , gözlerimizin kan çanağı olduğu olduğu bir güncellemenin sonuna geldik hepinize sabrınızdan dolayı teşekkür ederim...
Sezer DLC emeğine sağlık
Sibirya tam güç akışı bu şekilde olur modeller de bunların yer değişikliğini görürsek eger ural doguy kayacak salınım onun batısından olcak. Azor çok iştahlı olması lazım yine kutup yükseği de devrede olması gerekir
Başlarda paylaşmaya çalışıp paylaşamadığım , sonrasında başlayıp duramadığım , gözlerimizin kan çanağı olduğu olduğu bir güncellemenin sonuna geldik hepinize sabrınızdan dolayı teşekkür ederim...
Sezer DLC eline emeğine sağlık abim..
Paylaşım yaparken anlık bildirimlere göz atalım boşa yoruldun bazı yerlerde.
Yorumlar ve takipler için herkese teşekkürler.
Puanları yazıyorum atarım paylaşım yapan arkadaşlara.
Sibirya tam güç akışı bu şekilde olur modeller de bunların yer değişikliğini görürsek eger ural doguy kayacak salınım onun batısından olcak. Azor çok iştahlı olması lazım yine kutup yükseği de devrede olması gerekir
Boyle bir ihtimal varmi peki?
Takip ve analizler şuana kadar benim de kafam da 7 ocak 9 ocak gibi güçlü bir sistem salınıma işaret ettiriyor.
Takip ve analizler şuana kadar benim de kafam da 7 ocak 9 ocak gibi güçlü bir sistem salınıma işaret ettiriyor.
Haydi bismillah buna sevinmeyelim sonra bozuyor çöp diyelim geçelim olurmu
Boyle bir ihtimal varmi peki?
Var ama şuan kutup buna hazır değil daha hatta kutup tam sogumadı şuan gördüklerimiz ilk parti sogukları
Var ama şuan kutup buna hazır değil daha hatta kutup tam sogumadı şuan gördüklerimiz ilk parti sogukları
Kutup 21 Aralıktan sonra sogumaya basliyor dimi hocam?
Hocam nedense ben bu güncellemede Sibirya kokusu aldım 🤔
Hocam nedense ben bu güncellemede Sibirya kokusu aldım 🤔
Bende
Bende
Düşüncemde yalnız olmadığıma sevindim 🙂