- Resmi Gönderi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
yilbasi icin umutlu olanlar listesine benide ekleyin 29aralik-03ocak
(bu arada sadece yazilanlara baktim sistem icin calismadim.) -
hevesleniyoruz ondan sonra sisteme günler kala bir parazit hayallerimizi yıkıyor, sanki yılbaşı da o tadı veriyor gibi,umarım yanılıyorumdur💁♂️
-
- Resmi Gönderi
yilbasi icin umutlu olanlar listesine benide ekleyin 29aralik-03ocak
(bu arada sadece yazilanlara baktim sistem icin calismadim.)Forum ikiye bölündü bu konuda😊 yarısı deniz havası yarısı kar havası diyor 😊👏
-
Ocak ayının ilk haftası beklenen sistem bir anda ters köşe olabilir. Hem iyi anlamda hem kötü anlamda.
-
hevesleniyoruz ondan sonra sisteme günler kala bir parazit hayallerimizi yıkıyor, sanki yılbaşı da o tadı veriyor gibi,umarım yanılıyorumdur💁♂️
Yılbaşı sisteminin bana göre gelme oranı şu anda yüzde 15-20. Uzun vadeye göre idare eder. Bu sistemin uzun vadedeki görüntüsü yılbaşındakinden çok daha iyiydi. Bu yüzden fazla takmamak lazim. O kadar çok etken var ki havada. Özellikle bizim ülke için şartlar gittikçe zorlaşıyor. Benim bu seneden de öyle büyük beklentim yok. 1-2 ufak sistem. 1-2 tane de güzel sistem bekliyorum. Tabi her şey olabilir. Belki de çok daha iyi olur. Akışına bırakmak lazım 😊
-
- Resmi Gönderi
Beklediğiniz ve sizin var saydığınız yılbaşı sistemi Ocak ilk günler mi yoksa 31 Aralık mı onu tam anlayamadım .
Birde şimdiki sistemi analiz etmiştik gelme olasılığını gücünü kuvvetini bakalım ne olacak
Gelme olasılığını bildik sayılır gücünüde artık sistemin başladığı ve temp 850 girişinede bakarız .
-
- Resmi Gönderi
Beklediğiniz ve sizin var saydığınız yılbaşı sistemi Ocak ilk günler mi yoksa 31 Aralık mı onu tam anlayamadım .
Birde şimdiki sistemi analiz etmiştik gelme olasılığını gücünü kuvvetini bakalım ne olacak
Gelme olasılığını bildik sayılır gücünüde artık sistemin başladığı ve temp 850 girişinede bakarız .
30 Aralık 2 ocak arası diyelim😊
-
- Resmi Gönderi
30 Aralık 2 ocak arası diyelim😊
Model takibine devam dersiniz yani rast gele size .
-
Gfs kaçta başliyor
-
- Resmi Gönderi
Model takibine devam dersiniz yani rast gele size .
Sen eşlik etmeyecekmisin bize😲
-
- Resmi Gönderi
Sen eşlik etmeyecekmisin bize😲
Gözler -32 leri arar
-
- Resmi Gönderi
Gözler -32 leri arar
Ohoo başkan o 25 ocakta😁
-
- Resmi Gönderi
Hadi hadi gfs bu sefer versin ocak başına birşeyler