- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık kardeşim 👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık kardeşim 👏
Sibirya T.Y.B(GUGUL) emeğine sağlık gugulcu arkadaşım
Yukarıda paylaştığım resimde 10hpa stratosfer seviyesi zonal rüzgarların ay sonuna yakın tarihlerde hafif düşüşler yaşadığını ve sonrasında ay sonu Ocak başı gibi tekrar yükselişe geçtiğini görüyoruz, yani düşüşe geçtiğinde alt seviyelerde ki kuvvetlenen yb alanı zonal rüzgarın tekrar tırmanışa geçmesiyle yukarıda ki soğu tekrar aşağıya indirecektir.
60N zonal rüzgarlara baktığımız da kuzeyde depolanan soğuğun güneye inmesini engelliyor, zayıflayan rüzgar ab alanlarının pasifleşeceğini yukarıdaki soğuğun aşağılara kaçacağını (24-26 aralık) anlıyoruz,
Yani benim şahsi fikrim ay sonu ocak başı gibi bir sistem olacağı üç aşağı beş yukarı tarihler oynayabilir ancak durum bu gözüküyor şuan ki resimlerde...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yukarıda paylaştığım resimde 10hpa stratosfer seviyesi zonal rüzgarların ay sonuna yakın tarihlerde hafif düşüşler yaşadığını ve sonrasında ay sonu Ocak başı gibi tekrar yükselişe geçtiğini görüyoruz, yani düşüşe geçtiğinde alt seviyelerde ki kuvvetlenen yb alanı zonal rüzgarın tekrar tırmanışa geçmesiyle yukarıda ki soğu tekrar aşağıya indirecektir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 60N zonal rüzgarlara baktığımız da kuzeyde depolanan soğuğun güneye inmesini engelliyor, zayıflayan rüzgar ab alanlarının pasifleşeceğini yukarıdaki soğuğun aşağılara kaçacağını (24-26 aralık) anlıyoruz,
Yani benim şahsi fikrim ay sonu ocak başı gibi bir sistem olacağı üç aşağı beş yukarı tarihler oynayabilir ancak durum bu gözüküyor şuan ki resimlerde...
bu benim gugulu indirirmi?
Gugul filan diyorumda arkadaşlar makarsına maksat eğlence olsun
İndirir mi bilmem ben kendi fikrimi söyledim bildiğim kadarıyla ancak Ocak ilk hafta geçmeden bir sistem olduğu gerçeği var (belki guguldur ) şu görüntülerde
Yasin71 gece güncellemesi sendemi?
Yasin71 gece güncellemesi sendemi?
Canını yediğim bugün de sen bak ya da müsait olan kim varsa, müsait olamayacağım 🙂 gugulun peşini bırakma
Sezer DLC müsaitmisin reis gece güncellemesi için?
Paylaşabilirim kardeşim sıkıntı yok
Benim için farketmez isterse Saadet de paylaşabilir, sıkıntı yok
Benim için farketmez isterse Saadet de paylaşabilir, sıkıntı yok
İsterseniz size bırakabilirim
İsterseniz size bırakabilirim
Benim açımdan bir şey fark etmez müsaitseniz siz paylaşın
Yoklama alayım. Kimler burada?