Takip eden 87 üyeye selam olsun 🙌🏻
Ve asla beğeni atmayanlara
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTakip eden 87 üyeye selam olsun 🙌🏻
Ve asla beğeni atmayanlara
342 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yerdeki toplam örtü haritası. Toplam yagan Kar miktarı daha fazla.
bu senaryo kötü bence sahil için yeterli soğukları indirmedi sanki
Kimine Rüya , Kimine hüsran
Model takibi yaparken tv başında derbi maç izler gibi mavi skalaların inişin takip yapmalayım. Bu durum nasıl oluyor nasıl gelişiyor bunları incelemek lazım..
Filimi geri saralım gelelim 240 saat e model ne diyor azor yükseliyor devamın da İskandinav yükseği de gel azor kardeş bende burdayım diyor. Burası çok güzel kutup da mükemmel bir soguk birikim. Oda bize göz kırpıyor.
Kötü olan ney tam tepemizde ab nereye gideceği belli olmayan kendi kendine daha sonra ull dönüşen bir ab. Ben beklerdim ki yönü Kafkaslar işi boş kutunun içine dogru ilerlesin. Fakat o modelde yönünü iyice kuzey batılı yaptı yukarıdaki baglantıyı iyice kopardı.
Ha diyeceksiniz abi o inenler o da orda ull kopan başı boş soguklar. Başı boş olmasaydı kendine bir yön tahin ederdi.
Zonguldakli67 günlerdir sinyal veriyorsunuz dediğiniz tarihlerde olacak bir şeyler gibi hocam 😎
Bu kış bir yerlerinde bir tarihlerde kar fırtınası sinyalleri var haberiniz olsun.
Karşılaştıralım
Güncelleme bitmiştir .Herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel güncellemelerde görüşmek dileğiyle .İyi Forumlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Model takibi yaparken tv başında derbi maç izler gibi mavi skalaların inişin takip yapmalayım. Bu durum nasıl oluyor nasıl gelişiyor bunları incelemek lazım..
Filimi geri saralım gelelim 240 saat e model ne diyor azor yükseliyor devamın da İskandinav yükseği de gel azor kardeş bende burdayım diyor. Burası çok güzel kutup da mükemmel bir soguk birikim. Oda bize göz kırpıyor.
Kötü olan ney tam tepemizde ab nereye gideceği belli olmayan kendi kendine daha sonra ull dönüşen bir ab. Ben beklerdim ki yönü Kafkaslar işi boş kutunun içine dogru ilerlesin. Fakat o modelde yönünü iyice kuzey batılı yaptı yukarıdaki baglantıyı iyice kopardı.
Ha diyeceksiniz abi o inenler o da orda ull kopan başı boş soguklar. Başı boş olmasaydı kendine bir yön tahin ederdi.
Hocam muazzam bir detaysınız elinize sağlık
Eline sağlık Saadet abla
Saadet eline sağlık
Takip eden arkadaşlara, yorumlayan hocalarıma teşekkür eder hayırlı geceler dilerim 👏👏
Eline serumlu koluna sağlık Saadet
Teşekkür ederiz.
Karşılaştıralım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ecm ve gfs benzer baya
Eline sağlık Saadet abla
Teşekkür ederim canım.İyi geceler
Güncelleme bitmiştir .Herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel güncellemelerde görüşmek dileğiyle .İyi Forumlar
Eline emeğine sağlık Saadet
Geçmiş olsun
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler.