Gerçi vade 10 gün ama Ustalar ne düşünüyor bu çıktı hakkında gerçekten merak ettim☺️
Bana göre soğuk senaryo.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGerçi vade 10 gün ama Ustalar ne düşünüyor bu çıktı hakkında gerçekten merak ettim☺️
Bana göre soğuk senaryo.
Gerçi vade 10 gün ama Ustalar ne düşünüyor bu çıktı hakkında gerçekten merak ettim☺️
Forum ikiye bölünmüş durumda. Sistem bekleyenler ve beklemeyenler olarak %50 gelecek %50 gelmeyecek 😊
Bu kadarı tehlikeli ben gelmesini istemezdim üstte gelsin dedim ama kararı değiştiriyorum
Yılbaşı değilde Burak hocanın dediği tarihlere odaklanın . O tarihlerde gelecek sistemde bence sınırımsı bir sistem olur.
A.o nao verdi sistemi hayırlı olsun sinoptiklerde yavaş yavaş verecek merak etmeyin.
Gfs güncellemesinde ne dedim ben
Bence yağışı bu soğuklara Karadeniz üretir 500 soğuğu rüzgara bakar olay
Bu kış sistem bereketi var maşallah bir sistemin içindeyken diğer sistem radara yansıyor. Geçen sene sık yb blokajları oluyordu.
Bu kış sistem bereketi var maşallah bir sistemin içindeyken diğer sistem radara yansıyor. Geçen sene sık yb blokajları oluyordu.
aynen öyle ama sıkıntı şu hiçbiri gelmiyor =D
İnşallah bu sefer büyük balık Bizim
İnşallah bu sefer büyük balık Bizim
Önceki sene kara doymadınız mı
umarım kuru soğuk olmaz böyle gelecek olursa
tepki absi patlar hele soğuklar güneylere insin bi
Önceki sene kara doymadınız mı
Hocam ülke sistemi olur diyorum
Önceki seni doğu karadeniz kötü bi sistem almıştı boş geçirdik sayılır bu inşallah gelirde bi efso daha yaşarız
Ama rekorlara doymadık
240
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şu görüntü ile cm lere ulaşan yogun kar inşallah böyle olur inşallah böyle gelir.
Mükemmelin ötesi çıktı