- Resmi Gönderi
Böylesi gelirse de eziyet ve çileden başka bir şey olmaz. Herşey kararında gelsin 😊
Gelene kadar kuş yemi olur üstad :))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBöylesi gelirse de eziyet ve çileden başka bir şey olmaz. Herşey kararında gelsin 😊
Hasan 2 mt sıcaklığı rica etsem dehşet soğuk olmali
Karadenizi boydan boya günlerce karlı gösterdi esaret olur böylesi
Karadenizi boydan boya günlerce karlı gösterdi esaret olur böylesi
Hayat felç olur hocam
4/1 ne razıyız😊
GFS - GECE güncellemesi bitmiştir arkadaşlar güzel güncelleme oldu aksiyon heycanlı günler bizi bekliyor :), benimle ile birlkte takip eden arakdaşlara ve güzel yorumları için teşekkür ediyorum.
Özet: İtalyayı çok seven gfs türkiyeye aşkını ilan etmiş bulunmakta
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline emeğine sağlık. Takip ve yorumlar için teşekkürler herkese. Bol karlı güncellemeler olsun, iyi geceler 👏❄️🙏
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık 👏👏 cümleten hayırlı geceler 😊
Türkiye genelinde ege Akdeniz kıyıları dahil sıcaklık 0 derecenin altında Doğalgaz falan yetmez
Soğuğu iliğimde hissetim şuan :kardan adam:
İnsallah böyle bişey gelmez dışarda kalan insanlar var hayvanlar var yazık günahtır
Ocakta kırımdan sistem gelme ihtimali bir hayli yüksek görünüyor ama ecmwf de istekli bu konuda şu snoptikleri bozmadan 5 gün görürsek neler olur?
GFS - GECE güncellemesi bitmiştir arkadaşlar güzel güncelleme oldu aksiyon heycanlı günler bizi bekliyor :), benimle ile birlkte takip eden arakdaşlara ve güzel yorumları için teşekkür ediyorum.
Özet: İtalyayı çok seven gfs türkiyeye aşkını ilan etmiş bulunmakta
Eline emeğine sağlık abim..
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
Bol karlı günleriniz olsun
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Eline sağlık 🎉
İnsallah böyle bişey gelmez dışarda kalan insanlar var hayvanlar var yazık günahtır
doğru diyorsun hocam
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Eline sağlık 🎉
Saadet meydanda görünmüş gördünmü :D