Akşam kutup ve 1. Bölge savaşı vardı kutup sogukları daha baskın çıktı ve inşi İskandinav yükseği ile yaptı
Ne kadar eski olsam da daha eksikliklerim var hocam. Tam analiz yapamamisim sanirim. Aksama benzer sanmıştım. Neyse sağolun bilgi için ❤
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam kutup ve 1. Bölge savaşı vardı kutup sogukları daha baskın çıktı ve inşi İskandinav yükseği ile yaptı
Ne kadar eski olsam da daha eksikliklerim var hocam. Tam analiz yapamamisim sanirim. Aksama benzer sanmıştım. Neyse sağolun bilgi için ❤
Emeğine sağlık bide yarın bakalım hayırlı geceler herkese Sibirya T.Y.B(GUGUL)
eline sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL) . iyi geceler herkese❤
eninde sonunda kendine geleceksin gfs boşuna uraşma bugün olmadı yarın yarın olmadı öbürgün
zaten soğuktan donduk Doğu olarak yeni kuru soğukları bıraktı bize karda yok yıldıza devam
Kendimi opera izler gibi hissettim bu güncellemeyi görünce. Öyle boş, öyle, sıkıcı😅 Sibirya T.Y.B(GUGUL) şimdiden eline sağlık 👏 cümleten iyi geceler
Bu gece İzlanda damga vurdu modellere 60 saat itibariyle Avrupa 2 koldan dalış sonra iskandinav ya bölgesinde hakimeyet.. Oradan orada devasa derinlşeme. Devamı tüm sogukları 1 inci bölgede topla. Azorun başında 2 tane derin ab bırak. azor çaresiz durakalsın öyle
Güncellemeyi bitirelim bari üzgü bugün gene bizi gfs , yarın sabah görüşmek üzere arkadaşlar hayırlı geceler güzel güzel uykunuzu alın sabah hareketlilik başlar gene, Modeller sayısal verilere uymuyor hala bakalım neler olacak ilerleyen vakitlerde
Bu gece İzlanda damga vurdu modellere 60 saat itibariyle Avrupa 2 koldan dalış sonra iskandinav ya bölgesinde hakimeyet.. Oradan orada devasa derinlşeme. Devamı tüm sogukları 1 inci bölgede topla. Azorun başında 2 tane derin ab bırak. azor çaresiz durakalsın öyle
Bitiriyorum hocam
Ellerine sağlık hocam Sibirya T.Y.B(GUGUL) . İyi geceler dilerim herkese
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline emeğine sağlık abim.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline emeğine sağlık abim.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar
Eyw abim hayırlı gecler bende telefona geçeyim.