- Resmi Gönderi
Paylaşanların ellerine sağlık 👏 cümleten hayırlı geceler 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPaylaşanların ellerine sağlık 👏 cümleten hayırlı geceler 😊
>>>WinteR<<< hocam ufaktan da olsa bir ull oluştu değil mi
Ull değilde siklon sıkıştı kaldı akdeniz ee acayip bir güncelleme oldu
>>>WinteR<<< , 500hpa soğuklarının bu kadar güçsüz olmasının sebebi ne? Destek alamaması mı?
Atmosfer çok hareketli sistemi vurkaça çeviriyor İtalya üzerinden yükselen azor Avrupa'da ki y.b birleşiyor ve bu olması gerekenden çok hızlı oluyor .
>>>WinteR<<< , 500hpa soğuklarının bu kadar güçsüz olmasının sebebi ne? Destek alamaması mı?
Yukardan baglantı çoktan kesildi bize gelen soguklar da siklon sayesinde gelişti ve sıkıştı kaldı. Çok tehlikeli bir model her an kaçma şansı var bu şekilde bize saç baş yoldurur
Gelen sistemlerin hepsi günübirlik hemen ülkeye giriş yaptığı gibi çıkıyor çoğu güncellemelerde bunu fark ettim uzun soluklu değilller ya da parça parça
Zaten sistem soguklar hasan61 hocamızın Bi ara bahsettiği gugul şeklini aldı sistem kısa ve öz ama güzel kar yapar.
Güncellemeyi bitiriyorum. Devam etmek isteyen buyursun .İyi Forumlar dilerim
Güncellemeyi bitiriyorum. Devam etmek isteyen buyursun .İyi Forumlar dilerim
Eline emeğine sağlık 👏
Gelen sistemlerin hepsi günübirlik hemen ülkeye giriş yaptığı gibi çıkıyor çoğu güncellemelerde bunu fark ettim uzun soluklu değilller ya da parça parça
Bu güncellemede sistem güç ile inerken araya olmaması gereken şeyler girdi ilk etapta azor yerinde değildi. İngiltere üzerindeki siklonlar orda resmen yatılı kaldı hatta ispanya üzerindeki silkon indi güneye azorun altına geçerek azoru yılan gibi hale soktu.
Azor resmenn direk dogulu hareket etti bu güncellemede
Azor resmenn direk dogulu hareket etti bu güncellemede
24 h olarak devam edeyim mi bırakalım mı hocam ?
Yalnız arkadaşlar güncelleme bariz hatalar yada eksikler var. Çok değişir