2015 sistemi gibi verenlerde bu anda veriyordu
Nasıl yani?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2015 sistemi gibi verenlerde bu anda veriyordu
Nasıl yani?
Orta Karadeniz yıkılıyor 228 h'ta
sistem şubat 2020 sistemine evriliyor gibi orta ve doğu karadeniz bu sinoptiğe göre istediğini alır.
Ama potansiyeli çok yüksek bir sistem azorun dik duruşu bu sistemi efsaneye çevirebilir
Nasıl yani?
Kontrol güncellemesi böyleydi
7-10 ocak arası gelmesi beklenen sistemin ana fikri bu ab ile gelişiyor. Tabi ilk başlarda İskandinav yükseği azor da önemli de asıl bu ab yönü çok önemli orada derinleşti sıkıştı ve kuzeyli çekildi. Şu ab hazara dogru çekilse yüz yılın sistemi olma şansı vardı.
Sistemi mafetti ya olaya bak kuru soguktan başka bişi değil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 7-10 ocak arası gelmesi beklenen sistemin ana fikri bu ab ile gelişiyor. Tabi ilk başlarda İskandinav yükseği azor da önemli de asıl bu ab yönü çok önemli orada derinleşti sıkıştı ve kuzeyli çekildi. Şu ab hazara dogru çekilse yüz yılın sistemi olma şansı vardı.
Doğulumu Batılımı takipleri başlayacak o zaman
cografyaciburak hocanın tahminine yaklaşmakta olan görüntü işte bu.Eğer azor istediğimiz konuma gelirse çok potansiyel var.Şu sıyırdığı hali bile önceki sistemden daha iyi.
Kontrol nasıl çıkar bakalım
240
Doğulumu Batılımı takipleri başlayacak o zaman
Aynen hocam ama bize kuzey ve batı yönü hariç her yer yarar. Doguya da gitse işimize yarar güney dogu yaparsa daha daha işimize yarar direk güneylerse olaganüstü hal ilan edilir.
En büyük boşlukta bu güncellemede kutup yükseği. Kutup yükseği +kutup sogukları + İskandinav yükseği + azor batı kanadı desteği + güneyli siklonların dogulaması ( kuzeylemeden) = sistem
252
bi Burak hoca 6-7 ocakta sistem var diyor diğer hocalar ocak ilk yarısı için bir şey beklemiyor
Bende bekliyorum beklentim 7-10 ocak diye yazdım haftalar öncesinden herkes yılbaşına dair bişiler konuşurken
bi Burak hoca 6-7 ocakta sistem var diyor diğer hocalar ocak ilk yarısı için bir şey beklemiyor
Tahminleri tam okumamışsınız sanırım