Gfs yinede topu bize atacak gibi duruyor bu şekilde kuru soguk yıldız saymaktan canımız sıkılır
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
SAMSUN termeye iyi kar yapar mı daha erken ama
-
GFS den daha iyi gün geçtikce daha da iyiye giderse neden güzel yerlere gelmesin bu sinoptik bi sinerji ateşi oluşursa neden olmasın
Gfs den daha mı iyi
-
17 Şubat gibi Yılbaşı sistemi gibi son dakika iyi yerlere de gelebilir
-
Gfs den daha mı iyi
Hocam en azından yağış konusunda daha cömert ve süre biraz daha uzun gibi duruyor tabi yukarıda dediğim gibi potansiyel büyük bence bi sinerji ateşiyle daha da iyi olabilir Herşey azora izlanda baskısına bakıyor
-
Hocam en azından yağış konusunda daha cömert ve süre biraz daha uzun gibi duruyor tabi yukarıda dediğim gibi potansiyel büyük bence bi sinerji ateşiyle daha da iyi olabilir Herşey azora izlanda baskısına bakıyor
Yağıştan bahsediyoruz hele ki kaç saatler önce inşaat için demir lazım kum çimento lazım. Sonra kapı pencere takarız
-
Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama berbat ötesi verdi Ecmwf
ama sabahki ecm çıktısına göre kat kat iyidi
-
Yani bide o var
-
Saatlik veriler Ecmwf de kısa yeni işleniyor belki ilerleyen günlerde ecwmf daha iyisini verecek.
-
2016 Mart çıktılarında bir senaryoya rastladım bizi kuzeyde böyle soğuklar ve uygun basınç dizilimi keserdi sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :D
-
- Resmi Gönderi
-
Eren
29 Aralık 2021 21:50 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Paylaşım için müsait olan varsa buyursun yarım saate başlar
-
Paylaşım için müsait olan varsa buyursun yarım saate başlar
Laptobum sizlere ömür. Fişi çekti gibi duruyor
-
- Resmi Gönderi