Son senelerde ocak ortasına kadar doğru dürüst kar yapacak sistem gelmiyor zaten şubat iyi geçer bence
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Akşam başka bir çıktı gelir 😆
ECMWF Buna yakın Çıkar eksik gedik ne varsa
-
- Resmi Gönderi
Son senelerde ocak ortasına kadar doğru dürüst kar yapacak sistem gelmiyor zaten şubat iyi geçer bence
Yağmur İyidir Şubat ayında
-
- Resmi Gönderi
-32 lerin merkezi Bizim coğrafyamız olacak inşaALLAH
-
Şu 10-11 Gün Boyunca Baya Yoğun Çalışacam Arkadaşlar Bol Bol Ek Görev Ve Uygulamalarım Var Maalesef 😓😓 ECMWF’nin Akşam Güncellemelerini Paylaşabildiğim Kadar Paylaşırım Diğerleri Sizde😊😊
-
-32 lerin merkezi Bizim coğrafyamız olacak inşaALLAH
Ah be Sinan abim inşallah ya inşallahhh
-
- Resmi Gönderi
Şu 10-11 Gün Boyunca Baya Yoğun Çalışacam Arkadaşlar Bol Bol Ek Görev Ve Uygulamalarım Var Maalesef 😓😓 ECMWF’nin Akşam Güncellemelerini Paylaşabildiğim Kadar Paylaşırım Diğerleri Sizde😊😊
Sen görevine bak, kazasız belasız görevler..Bizler burada oluruz atarız az çok
-
- Resmi Gönderi
27 senaryo 😍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Whisper Teşekkür Ederim Reis. Uzaktan Takipteyim Ama😅😅
-
- Resmi Gönderi
Yeni Bir Çalışma Sonucu İstanbul Adına yazıyorum 6-7-8 Unutun Eğer Bu Çalışmamda Başarılı Sonuç Verirse .
Benim ve Bizim Açımızdan Çok faydalı Olacak Kesin Değil Test için yazdım vade yaklaşınca buradan kontrol edelim .
-
- Resmi Gönderi
Yeni Bir Çalışma Sonucu İstanbul Adına yazıyorum 6-7-8 Unutun Eğer Bu Çalışmamda Başarılı Sonuç Verirse .
Benim ve Bizim Açımızdan Çok faydalı Olacak Kesin Değil Test için yazdım vade yaklaşınca buradan kontrol edelim .
İç bölgeler adına varmı çalışma başkanım
-
- Resmi Gönderi
İç bölgeler adına varmı çalışma başkanım
Deneme olarak İstanbul baz aldım bakalım sonuç verirse bölge bölge çalışma yaparım zamanla daha yolun henüz başındayız .
-
Azor az kuvetli ama doğulu geliyor bakalım ne olacak
-
- Resmi Gönderi
Azor az kuvetli ama doğulu geliyor bakalım ne olacak
Ben az çok atmaya çalışıyayım THE_AZOR
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -