Eline emeğine sağlık
Herkese teşekkürler arkadaşlar
Whisper Teşekkür Ederim Reis 😊👏🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline emeğine sağlık
Herkese teşekkürler arkadaşlar
Whisper Teşekkür Ederim Reis 😊👏🏻
Gfs yi bile geçti ecmvf sabah ile akşam arasında uçurum var resmen
olurda bu kadar olmaz sabah başka akşam başka terane modeller sabah başka telden aksam başka telden çalıyor yani eskiden daha güvenilir olurdu 198 de filan görünen sistem güle oynaya gelirdi artık 72 ye filan güvenemiyor insan bilgisayarların içine su kaçmış olsa gerek
Açıkçası modellerin bu denli değişmesi gayet normal atmosfer kaotik, modeller bizim ülkemize sistem indirmeyince üzülen,kızan kişilere de hayret ediyorum ne yani bu modeller sadece bizim enlemlerimize güzel sistem göstermek için oluşturulmadı elbette farklı senaryolar sunacak.
23 Ocak 2016 ya benzer
Devamında dek yağışları olurdu .
23 Ocak 2016
Güzel sistemdi konumum adına gayet iyiydi gece sağlam yağış almıştık bu sistemde
Açıkçası modellerin bu denli değişmesi gayet normal atmosfer kaotik, modeller bizim ülkemize sistem indirmeyince üzülen,kızan kişilere de hayret ediyorum ne yani bu modeller sadece bizim enlemlerimize güzel sistem göstermek için oluşturulmadı elbette farklı senaryolar sunacak.
Hocam ben gfs modelini takip etmiyorum. Yalnız ecmwf modelide yağışlı periyotta çok kararsizdi son anda o da vazgeçti, bizde kendimizce heyecan yaratıyoruz hepsi bu . 😇
Yeni Yılın İlk Güncellemesini Kim Yapacak😅😅
Polis01 01 Adana açılışı siz yapın hocam
Yeni Yılın İlk Güncellemesi Başlamıştır Ya Bismillah 🤲🏻🤲🏻
12
24