Abilerim . benim konumum için ne dersiniz ?
Çırmıhtı:) Şeytan deresi:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbilerim . benim konumum için ne dersiniz ?
Çırmıhtı:) Şeytan deresi:)
Burası ecmwf gfs yorumlama sayfası değil mi?
Bı an yanlış sayfaya girdim diye bı kontrol ettim herkesin konumu için yoneticilerimiz konu açmış durumda zaten buraya sorulması mantksz bence
Burası ecmwf gfs yorumlama sayfası değil mi?
Bı an yanlış sayfaya girdim diye bı kontrol ettim herkesin konumu için yoneticilerimiz konu açmış durumda zaten buraya sorulması mantksz bence
Bazen oluyor bizde konulara taşıma ederiz..Site de gezmek belki bazen sıkıntı olabilir, bilmeyenler de olabilir,yeni arkadaşlar da olabilir, bildirimleri takip etmeyen veya farkına varmayan da olabilir diye az esnek davranarak bir şeylerin oturmasına zaman veriyoruz siverek82 abim..
AKŞAM güncellemesi bende
ECMWF Akşam Güncellemesi Paylaşan Olmazsa Bende😊😊
Haydi vira BİSMİLLAH umarım güzel görüntüler alırız Global Forecast System(GFS) Akşam güncellemesi başlamıştır Arakdaşlar Keyifli Takipler Diliyorum..
İşten Yeni Geldim Bi Karnımı Doyurayıp Gelirim Ben😅😅
İşten Yeni Geldim Bi Karnımı Doyurayıp Gelirim Ben😅😅
Afiyet olsun abi
Afiyet olsun abi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Teşekkür Ederim 😊👏🏻👏🏻
Sibirya T.Y.B(GUGUL) öyle kuru kuruya paylaşım yok gugulu indir
Azorun konumu farklı bakalım neler olacak parazitsiz bir güncelleme olur inşALLAH
Bu güncellemede görmek istediğimiz Mor ötesi soğuklar ne zamana Ocağın Sonuna doğru ve Şubata ....... ?
Sinan hocam annemi alıp gelmem gerekecek rica etsem ben gelene kadar devam edermisin yetişemezsem müsaitsen