Karadenizlilere hayırlı olsun geri kalanlar da ful ayaza hazırlık yapsın şimdiden özellikle trakya ve ege
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
ya marmara ya karadeniz 13-14 süprizlere açık
-
ya marmara ya karadeniz 13-14 süprizlere açık
Ya italya
-
Ya italya
he onu deme ya
-
Eps 13 Ocak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF Akşam Güncellemesi 240 Saatlik Toplam Yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs Akşam Güncellemesi Toplam Yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şimdi bu yazdığmdan ötürü tepki çekerim belki ama bence doğrusu bu
ilk sistemin italyaya gitmesi açıkçası daha çok iş yapabilir en azından 2.baba sistemin inişi için sebebi ise ull biraz daha batılı olursa baba sistemde batılı iner.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Şimdi ull böyle gelirse sistem 100-200 km batıdan girebilir ull biraz daha batılarsa 200-400 km biraz daha batılarsa ki böyle birşey zor o zaman azorun altına girer ve batıya doğru yol alır.
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Kafamda ( hayali )beliren sinoptik bu siyah daire benim hayal ettiğim ull nin daha batılı hali ve sonrası azorun kuzey doğusu ise iskandinavyada yüksek ve sistem rotası kırmızı çizgi
- Resmi Gönderi
Aha benim hayali sinoptiğin benzerini buldum :D
-
Aha benim hayali sinoptiğin benzerini buldum :D
seninde tüm senaryoların marmaraya ha :D bırak tüm ülkeye gelsin
-
bu gece iyi gelebilir. Paylaşan olacak mi ?
-