Soğuk dalga termik kökenli ve rusya üzerinde soğuğu katlayıp getiriyor.Çekirdek derin soğuklukta olduğu için ull merkezi yağış alamaz şu durumda istanbul da yağış alamaz..Ayrıca gfs de bu çıktı da hata var hemen sevinip üzülmeyin ull hareketi inanılmaz hızlı bu sinoptikte bu mümkün değil.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
-
Kesinlikle hatalı çıktı gece gfs si çöp
-
İçime sinmeyen birşeyler var bu çıktıda.Soğuk bu kadae kuvvetlenirse bu şekilde hareket etmesi imkansız daha 50. Saatte yazdım soğuk ağırlaştı ull ağır hareket edecek diye..Güneybatıya bu kadar hızlı gitmemeli
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gerçekten çok ilginç bir görüntü...
Israrı devam edip diğer modellerini çekerse kral olur , dönerse çok büyük çuvallayack
-
zakum001 takıldığında burdan devam edebilirsin dostum https://www.wetterzentrale.de/topkarten.php?…v=0&tr=6#mapref
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs ya rezil yada Vezir olucak
-
Amerikan inadı tuttu bizimkinin. =D
-
-
Modeller çözemedi normal olarak
-
-
Kesinlikle hatalı çıktı gece gfs si çöp
Akşam güncellemsinde bende farkettim , ondan ötürü gfs in gibi gelmeyecek dedim. gece bu görüntüyü dahada abarttı icon gece güncellemsi en makul görüntüyü veriyor...
-
- Resmi Gönderi
Yahu ne kadar da fazla sabırsızız
Yahu ne kadar da fazla sabırsızız
Takıldı, kaldı, öldü vsvs ... Kalsın, takılsın ne olacak
-