- Resmi Gönderi
Kısa dönemde manevra yapan gfs olunca uzun vadede hiç güven vermiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKısa dönemde manevra yapan gfs olunca uzun vadede hiç güven vermiyor
hocam gem için ayrı bir sayfa varmıydı?
264
Kısa dönemde manevra yapan gfs olunca uzun vadede hiç güven vermiyor
Yani evet o kadar model arasında yalniz kalmış, umarım diğerlerini de yanına çeker, yine de biraz temkinli yaklaşmakta fayda var vade kısa olsa da.
AZorun önü hep kapalı ne sistemler kaçırdık bu yüzden
hocam gem için ayrı bir sayfa varmıydı?
Var hocam diger modeller konusunda
Her yer parazit yahu azor destek yok İskandinav yükseği bir yer alsa süper olacak
Sarı ok yönündeki alana herhangi bir ab girmez ise sistemin gücünü tam gaz alırız.
>>>WinteR<<< hocam sence hangi model önde hiç biri diyeceksiniz yada ecmwf diye tahmin ediyorum
276
Modellerdeki değişmeyen tek şey Ankara boşluğu o yüzden benim için fark etmiyor doğulu batılı olması 😅😂😂
288
>>>WinteR<<< hocam sence hangi model önde hiç biri diyeceksiniz yada ecmwf diye tahmin ediyorum
Ecmwf siklonları çözemiyor ve kısa vadeli olduğu için vede son 3 sezon bariz hatalı yanılıgan çıktılar verdiği için gfs önde. Gfs de hatalar var yanılma payları ama siklon yönleri yeri bölgesini dogru tahmin ediyor en azından
Zonguldakli67 20 ocak sisteminde sende kombiyi aç sonuna kadar İstanbul yıldız izler bu izobarlarda
300